MVP της 9ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας αναδείχθηκε ο Τσίμα Μονέκε.

Ο άσος της Μπασκόνια έκανε φανταστική εμφάνιση απέναντι στη Βιλερμπάν, έχοντας 19 πόντους (3/4 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 1/1 βολή), 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο (συν 3 λάθη) και «χτύπησε» 35 στο σύστημα αξιολόγησης.

Έτσι… νίκησε τους δικούς μας, Άλεκ Πίτερς και Ντίνο Μήτογλου, οι οποίοι είχαν 31 και 30 αντίστοιχα, στις νίκες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού επί των Ερυθρού Αστέρα και Βίρτους Μπόλονια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ντέρμπι «αιωνίων» μόνο στον τελικό: Οι διασταυρώσεις στο Final Four της Ευρωλίγκας

Euroleague: Οι ημέρες και οι ώρες των πρώτων 4 αγώνων των playoffs

Τι έκανε φέτος ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μονακό στη regular season

Μεταμορφωμένη Μονακό, έριξε στο καναβάτσο την Μπαρτσελόνα και στέκεται στον δρόμο του Ολυμπιακού!

Πετρίδης: «Θα πρέπει να πάρει πράγματα από όλους τους παίκτες του κόντρα στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός»

Ζέρβας: «Παίζεται μια θέση μεταξύ Τζόουνς και Φαλ στον Ολυμπιακό ενόψει των playoffs της Ευρωλίγκας»

Ο Ντιαλό παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού της χρονιάς

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για το Game 3 με Βαλένθια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού: «Η πίστη σας είναι η δύναμη που μας κινεί»

Μποντιρόγκα: «Τεράστιο το οικονομικό αντίκτυπο του Final Four - Περισσότερες από 400.000 οι αιτήσεις για εισιτήρια»

Το ντοκιμαντέρ για τον Βεζένκοφ που συγκίνησε μια ολόκληρη χώρα