Η Ευρωλίγκα έχει μπει στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου και η αυλαία της 30ης αγωνιστικής ανοίγει… πρόωρα. Απόψε η Παρί υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (21:30, Novasports Prime) σε μια κρίσιμη αναμέτρηση στη μάχη για τα playoffs. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στο 16-13 και ο νικητής θα αποκτήσει προβάδισμα για μια θέση στην post season.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν πλήρεις θέλοντας να αντιδράσουν μετά τις τρεις σερί ήττες που τους έχουν βάλει σε μπελάδες ακόμη και για την παρουσία στα play in. Η ομάδα του Τιάγκο Σπλίτερ, πέρα από τη νίκη θα επιδιώξει και το +5, ώστε να υπερκαλύψει τη διαφορά της ήττας στο Μιλάνο.

Οι φιλοξενούμενοι μετά από τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν αναθαρρήσει και θα κυνηγήσουν το διπλό που θα τους φέρει πιο κοντά στην post season. Ο Έτορε Μεσίνα υπολογίζει στον Νίκολα Μίροτιτς, ενώ με την ομάδα ταξίδεψε και ο Φρέντι Γκιλέσπι που ξεπερνά τον τραυματισμό στο κεφάλι. Εκτός-εδώ και καιρό-είναι ο Τζος Νίμπο.

Αναλυτικά η 30η αγωνιστική:

Τρίτη 18/3
21:30 Παρί-Αρμάνι Μιλάνο

Πέμπτη 20/3
20:00 Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας
20:00 Μονακό-Φενέρμπαχτσε
21:15 Μακάμπι Τελ Αβίβ-Βίρτους Μπολόνια
21:30 Μπασκόνια-Μπάγερν Μονάχου
21:45 Ρεάλ Μαδρίτης-Βιλερμπάν

Παρασκευή 21/3
21:15 Παναθηναϊκός-Άλμπα Βερολίνου
21:30 Μπαρτσελόνα-Ζαλγκίρις Κάουνας
21:45 Παρτίζαν-Αναντολού Εφές

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο για NBA και Euroleague: «Υπήρχε διχασμός, αλλά πλέον έχει επιτευχθεί σύμπνοια - Ας το κάνουμε όλοι μαζί»

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»