Ιστορία «έγραψε» ο Δημήτρης Ιτούδης (52 χρονών και 77 ημερών) στην αναμέτρηση με την Ολίμπια Μιλάνο και το νικητήριο πέρασμα από την πόλη της μόδας, όντας ο δεύτερος νεότερος προπονητής που φτάνει τις 200 νίκες.

Η Φενέρμπαχτσε λύγισε τους Λομβαρδούς με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος και μένει στην κορυφή της Ευρωλίγκας με ρεκόρ 9-1.

Για την ιστορία, πρώτος στην σχετική λίστα είναι ο Τσάβι Πασκουάλ όντας 46 χρονών και 39 ημερών. Στην τρίτη θέση ο Πάμπλο Λάσο σε ηλικία 53 χρονών και 58 ημερών. Ακολουθεί ο Έτορε Μεσίνα που έπραξε το συγκεκριμένο επίτευγμα σε ηλικία 55 ετών και 186 ημερών. Τέλος, τη λίστα ολοκληρώνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς όντας 55 χρονών και 38 ημερών.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σερέλης: «Βρήκαμε τις αδυναμίες της Dubai BC και αυτό ήταν που μας έδωσε τη νίκη»

Τα highlights από την οριακή ήττα του Ολυμπιακού στη Βαλένθια

Μαρτίνεθ: «Ήμασταν πιο τυχεροί στο τέλος»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλλει επίθεση οπαδών της Βαλένθια σε Παναγιώτη Αγγελόπουλο και Γιώργο Σκινδήλια

Ναν στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ζω για τις κρίσιμες στιγμές, τώρα είναι η ώρα όλοι να κάνουμε step-up»

Οσμαν: «Δείξαμε τον πραγματικό χαρακτήρα μας, να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς μπορούμε»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ντουμπάι και την ήττα του Ολυμπιακού στη Βαλένθια

Φουρνιέ: «Γλίστρησα κι έχασα την ισορροπία μου στην τελευταία φάση, παίξαμε καλά κόντρα σε μια καλή ομάδα»

Ζέρβας από Βαλένθια: «Ένα σουτ και απροσεξία στοίχισαν στον Ολυμπιακό – Ξεγέλασε τους διαιτητές ο Μοντέρο»

Μπαρτζώκας: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά το χάσαμε σε μία φάση»