Στη σκιά του σούπερ ντέρμπι ανάμεσα σε Ρεάλ και Ολυμπιακό, η δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας αρχίζει απόψε με δύο ακόμη πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Η Παρτίζαν μετά την απογοητευτική εμφάνιση στο Ντουμπάι θέλει να βγάλει αντίδραση υποδεχόμενη την Αρμάνι Μιλάνο, που άλωσε την Τρίτη το Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Για την ιταλική ομάδα παραμένει εκτός μάχης ο Λορέντζο Μπράουν. Ανοιχτό παραμένει αν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα έχει διαθέσιμο τον Μίκα Μούρινεν, που αποκτήθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Η Μπάγερν, χωρίς τους Γιοκουμπάιτις και Βόιτμαν, φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα, που μετά την εντός έδρας ήττα από το Μιλάνο ψάχνει αντίδραση. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει στον Ζασιέλ Ριβέρο που τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς, ενώ νοκ άουτ είναι και οι Ντεβόντε Γκρέιαμ, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Αϊζέια Κέιναν, Τζοέλ Μπολομπόι και Ούρος Πλάβτσιτς. Χθες επισημοποιήθηκε η επιστροφή του Γιάγκο Ντος Σάντος, που δεν αποκλείεται να παίξει.

Η δεύτερη αγωνιστική συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την Παρασκευή με επτά ακόμη αγώνες, ανάμεσα στους οποίους και το Παναθηναϊκός AKTOR-Μπαρτσελόνα.

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής:

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου
Παρτίζαν-Αρμάνι Μιλάνο 21:30 (Novasports 4)
Μπάγερν Μονάχου-Ερυθρός Αστέρας 21:30 (Novasports 5)
Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός 21:45 (Novasports Prime)

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου
Ζαλγκίρις Κάουνας-Φενέρμπαχτσε 20:00 (Novasports 4)
Μονακό-Ντουμπάι BC 20:30 (Novasports Start)
Αναντολού Εφές-Χάποελ Τελ Αβίβ 20:30 (Novasports 5)
Βιλερμπάν-Μπασκόνια 21:00 (Novasports 2)
Παναθηναϊκός AKTOR-Μπαρτσελόνα 21:15 (Novasports Prime)
Βαλένθια-Βίρτους Μπολόνια 21:30 (Novasports 6)
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παρί 22:30 (Novasports 4)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»

Κορυφαία ομάδα της Euroleague στο μάρκετινγκ και φέτος ο Παναθηναϊκός