Ο Παναθηναϊκός... πυροδότησε τη βόμβα των τελευταίων ετών, ντύνοντας στα πράσινα για τα επόμενα τρία χρόνια τον Κώστα Σλούκα!

Παρά το γεγονός πως ο Έλληνας γκαρντ βρισκόταν πολύ κοντά στη Φενέρμπαχτσε μετά και την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, η «πράσινη» ΚΑΕ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκαναν την κίνησή τους, αποσπώντας έτσι την υπογραφή του 33χρονου γκαρντ!

Μια εξέλιξη που ελάχιστοι περίμεναν σε όλη την μπασκετική... πιάτσα, με την ίδια την Ευρωλίγκα μάλιστα δηλώνει... έκπληκτη και αυτή την απροσδόκητη εξέλιξη!

«Τόσο απρόσμενο που δεν κάναμε ούτε κάποιο photoshop με φανέλα του Παναθηναϊκού», ανέφερε αρχικά στο «τιτίβισμά» της, ποστάροντας μια εικόνα του Κώστα Σλούκα με τη φανέλα του Ολυμπιακού!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ομιλία Αταμάν: «Ο Χουάντσο έπαιξε καταπληκτική άμυνα, καλή δουλειά φίλε»

Ρογκαβόπουλος: «Πιστεύουμε στην ομάδα και σε εμάς - Θα βρούμε έναν τρόπο και θα τα καταφέρουμε»

Μασιούλις: «Δεν με ενδιαφέρουν οι φήμες, είναι τιμητικό που τους θέλουν μεγάλες ομάδες»

Ράιτ: «Έχω πρόταση από την Μπαρτσελόνα αλλά είμαι συγκεντρωμένος στη Ζάλγκιρις»

Ρογκαβόπουλος: «Βγάλαμε τρομερή ψυχή και για αυτό τα καταφέραμε - Δεν με αγχώνει η κριτική»

Παναθηναϊκός: Η αποθέωση για τον Ναν στα αποδυτήρια και η ατάκα του Χουάντσο

Τα highlights από την υπερπολύτιμη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Φαρίντ: «Η ομάδα έχει αρκετή πίεση - Οι οπαδοί μας έδωσαν την έξτρα ενέργεια που χρειαζόμασταν»

«Μπαίνει για τα καλά στο κόλπο της εξάδας, με ανατροπή που θύμισε Παναθηναϊκό του 2024»: Το σχόλιο του Γιώργου Πετρίδη

Ομπράντοβιτς: «Χάσαμε την υπομονή μας στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και το κάναμε εύκολο στον Παναθηναϊκό»