Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται την Παρασκευή η δράση στην Ευρωλίγκα.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στην Τουρκία, με την αναμέτρηση μεταξύ Φενέρμπαχτσε και Βίρτους Μπολόνια (19:45, NovaSports Start). Oι γηπεδούχοι μετρούν δύο σερί νίκες στην Ευρωλίγκα και βρίσκονται στην τέταρτη θέση με ρεκόρ 15-9, επομένως θέλουν οπωσδήποτε νίκη απέναντι στους αξιόμαχους Ιταλούς (12-13), ωστέ να συνεχίσουν σε τροχιά πλεονεκτήματος έδρας.

Το δεύτερο πολύ ενδιαφέρον ματς είναι στο «Αστρομπάλ», όπου η Βιλερμπάν θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:00, NovaSports 4). Οι Μαδριλένοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 17-7, έχοντας ένα ματς λιγότερο από τον Ολυμπιακό που είναι στην κορυφή. Σίγουρα το σύνολο του Τσους Ματέο δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να ηττηθεί από μία εκ των τελευταίων ομάδων στην κατάταξη, ωστόσο η Βιλερμπάν έχει αποδειχθεί πολλάκις «φονέας των γιγάντων», ειδικά στην έδρα της.

To πρόγραμμα των αναμετρήσεων ολοκληρώνεται με την πιθανότατα πιο διασκεδαστική της ημέρας, το ισπανικό ντέρμπι ανάμεσα σε Μπασκόνια και Βαλένθια (21:30, NovaSports 5). Oι δύο ομάδες έχουν ακριβώς το ίδιο ρεκόρ (13-12) και παλεύουν αμφότερες για μία θέση στην οκτάδα, επομένως το ματς μεταξύ τους αναμένεται συγκλονιστικό και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη βαθμολογία!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Παρασκευής:

Φενέρμπαχτσε-Βίρτους Μπολόνια (19:45, NovaSports Start)
Βιλερμπάν-Ρεάλ Μαδρίτης (21:00, NovaSports 4)
Μπασκόνια-Βαλένθια (21:30, NovaSports 5)
Αρμάνι-Ολυμπιακός (21:30, NovaSports Prime)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube