Τα χρόνια πέρασαν, αλλά ο Κάιλ Χάινς παραμένει... ογκόλιθος. Ο 35χρονος σέντερ αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός της Ευρωλίγκας για τη φετινή σεζόν από τους προπονητές της διοργάνωσης, διάκριση που κερδίζει για τρίτη φορά στην καριέρα του, μετά το 2016 και το 2018, όταν πήρε το βραβείο ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ.

Ο Αμερικανός βοήθησε την Αρμάνι Μιλάνο να έχει την καλύτερη άμυνα στην Ευρωλίγκα με 71,9 πόντους παθητικό ανά αγώνα. Ο ίδιος είχε 8 πόντους, 5,3 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ, 0,7 κλεψίματα και 0,7 τάπες σε κάτι λιγότερο από 24 λεπτά ανά αγώνα.

Δεύτερος σε ψήφους ήταν ο δις νικητής του βραβείου, Έντι Ταβάρες (Ρεάλ), ενώ Νικ Καλάθης (Μπαρτσελόνα), Πιέρια Χένρι (Φενέρμπαχτσε) και Μπράιαντ Ντάνστον (Εφές) συμπλήρωσαν την πρώτη πεντάδα. Ψήφους επίσης έλαβαν οι Νικ Γουάιλερ Μπαμπ (Μπάγερν), Κώστας Παπανικολάου, Τόμας Γουόκαπ (Ολυμπιακός), Μπεν Λάμερς (Άλμπα), Νικολό Μέλι (Αρμάνι Μιλάνο) και Γιώργος Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»

Κορυφαία ομάδα της Euroleague στο μάρκετινγκ και φέτος ο Παναθηναϊκός