Άμεσα αντανακλαστικά από την Ευρωλίγκα, λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα-βόμβα για τον Ματέι Μπολτάουζερ και την υπόθεση κλοπής στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «basketnews.com», η διοργανώτρια αρχή ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία για τον Σλοβένο διαιτητή, ώστε να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν και να διαπιστώσει εάν θα επιβάλει κυρώσεις στον έμπειρο ρέφερι ή όχι.

Πάντως, το συγκεκριμένο συμβάν, όπως αποκάλυψε το Μέσο της Σερβίας έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο και μέχρι τότε δεν είχε γίνει τίποτα γνωστό.

Έτσι, ο έμπειρος διαιτητής είχε οριστεί κανονικά σε αρκετά παιχνίδια Αδριατικής λίγκας και Ευρωλίγκας, ενώ μάλιστα ήταν πριν από μερικές ημέρες στο ΟΑΚΑ και στο Game 1 του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!