Αποφεύχθηκε ο «ελληνικός εμφύλιος» στην Ευρωλίγκα σε… πρώτη φάση.

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του επί της Μακάμπι με 99-93 τερμάτισε οριστικά στην 1η θέση της βαθμολογίας και περιμένει να μάθει αντίπαλο στα playoffs, ο οποίος θα προκύψει από τα play-ins.

Η Φενέρ είναι οριστικά δεύτερη και ο Παναθηναϊκός ανεξαρτήτως αποτελέσματος απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα θα είναι τρίτος, ενώ η Μονακό τερμάτισε 4η.

Κάτι που σημαίνει πως ντέρμπι αιωνίων μπορούμε να δούμε μόνο στον τελικό της Ευρωλίγκας, αφού νωρίτερα δεν μπορούν να συναντηθούν σε καμία φάση. Ούτε στα προημιτελικά, ούτε στα ημιτελικά.

Διότι το 1-8 (δηλαδή ο Ολυμπιακός ή ο αντίπαλος που θα μάθει) θα διασταυρωθεί στο final-4 με τον νικητή του ζευγαριού της Μονακό. Την ίδια ώρα, ο νικητής του ζευγαριού 2-7, δηλαδή της Φενέρ, θα κοντραριστεί στα ημιτελικά με τον Παναθηναϊκό ή τον αντίπαλό του!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»

Κορυφαία ομάδα της Euroleague στο μάρκετινγκ και φέτος ο Παναθηναϊκός