Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί των διαιτητών στις αναμετρήσεις των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, για την έκτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» θα παίξουν την Πέμπτη (29/10, 19:00) στην Αγία Πετρούπολη κόντρα στη Ζενίτ και το ματς θα διευθύνουν οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Πιοτρ Παστούσιακ και Ρόμπερτ Βικλίτσκι.

Την επόμενη ημέρα (30/10, 21:00), οι «ερυθρόλευκοι» στο ΣΕΦ θα υποδεχθούν την Αναντολού Εφές και την τριάδα των ρέφερι αποτελούν οι Μπόρις Ρίζικ, Φερνάντο Ρότσα και Αμίτ Μπάλακ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αταμάν στους παίκτες: «Αν παίζουμε έτσι, είμαστε καλύτεροι από την πρώτη Χάποελ»

Ζέρβας: «Έχει ηχήσει το καμπανάκι στον Ολυμπιακό-Δεν αργεί η προσθήκη ψηλού»

Πετρίδης: «Παναθηναϊκός που έδωσε απαντήσεις σε αυτή τη διαβολοβδομάδα-Προπονητικό ρεσιτάλ από Αταμάν»

Καταγγέλλει τους οπαδούς της Μακάμπι η Βαλένθια για ρατσιστικές και λεκτικές επιθέσεις

Ολυμπιακός-Βιλερμπάν: Must-win παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους» που ψάχνουν αντίδραση

Euroleague: Ισπανικός εμφύλιος στη Βαρκελώνη και ματσάρες σε Κάουνας, Πόλη και Βελιγράδι

Επική στιγμή: O Λεσόρ ανέβηκε στο αυτοκίνητο και τραγούδησε «βουντού-βουντού» με τον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Φαρίντ: «Όλα έγιναν από την άμυνα, δεν υπάρχει τέτοια ατμόσφαιρα»

Ναν: «Από τη στιγμή που είμαι καλά και δεν πάω με πατερίτσες, θα παίζω»!

«Ο Παναθηναϊκός έχει μπει στον σωστό δρόμο - Απόλυτη δικαίωση στο πλάνο Αταμάν»: Το σχόλιο Πετρίδη από το ΟΑΚΑ