Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει η 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και δεύτερη αυτή την εβδομάδα σε Ρωσία, Ισραήλ, Λιθουανία και Ισπανία.

Χίμκι – Ολυμπιακός

Μεγάλο διπλό για την Κίμκι στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα με 79-70 πραγματοποιώντας εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και γυρνώντας μια διαφορά έχει πόντων. Επαιξε καταπληκτική άμυνα, κάτι που δεν το κάνει συχνά. Ο Σβεντ τα κόλλαγε από παντού σταματώντας στους 29 πόντους και πετυχαίνοντας μερικά κομβικά τρίποντα όταν η μπάλα έκαιγε.

Δεν υπολογίζεται ο σέντερ Ρόμπινσον εδώ καιρό. Ο Ολυμπιακός καθάρισε εύκολα τη Μακάμπι με 94-64 ξεσπώντας μετά την βαριά ήττα από την Μπασκόνια.

Το ρεκόρ του βρίσκεται πλέον στο 13-5. Παραμένει σταθερά στην πρώτη τετράδα, που χαρίζει το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση. Ο Πρίντεζης συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις. Οι Αγραβάνης και Τίλι λείπουν καιρό. Ο Μακ Λιν έχει ενοχλήσεις στη μέση, αλλά βρίσκεται κανονικά στην αποστολή. Σύμμαχος η παράδοση για την Ελληνική ομάδα με 4 νίκες στις 5 τελευταίες συναντήσεις της με τους Ρώσους.

Ισορροπημένη αναμέτρηση. Πιο γεμάτη ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά η Κίμκι δεν αστειεύεται στην έδρα της. Βλέποντας την αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων το τελευταίο διάστημα έχω την αίσθηση πως ο νικητή θα βγει μέσα από την άμυνα και το under 151,5 έχει λογική.

Διαβάστε όλο το άρθρο και τα προγνωστικά στο betmasters.gr.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube