Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται να «πετάξουν» προς Άμπου Ντάμπι, έχοντας κοινό στόχο, και δη την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Παρόλο που οι δύο ελληνικές ομάδες είναι «αιώνιοι» αντίπαλοι και ενδέχεται να τεθούν αντιμέτωπες στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, ο ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών δεν ξεπερνάει τα 40 λεπτά ενός αγώνα, κάτι που φάνηκε και στο αεροδρόμιο.

Πράγματι, η πολύ κοντινή χρονικά αναχώρηση των δύο ομάδων, τις οδήγησε να συναντηθούν στο αεροδρόμιο. Κάπως έτσι, δύο... παλιόφιλοι είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά, και συγκεκριμένα οι Εβάν Φουρνιέ και Ματίας Λεσόρ.

Οι δύο Γάλλοι παίκτες συζήτησαν μεταξύ τους, λίγο πριν αμφότεροι «πετάξουν» για Άμπου Ντάμπι, με τη συμμετοχή του ψηλού των «πράσινων», πάντως, να παραμένει ερωτηματικό ενόψει του Final Four.

Yπενθυμίζουμε πως οι Φουρνιέ και Λεσόρ είναι φίλοι εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ σχεδόν κάθε καλοκαίρι αγωνίζονται μαζί στην εθνική Γαλλίας. Μάλιστα, ο παίκτης του Ολυμπιακού είχε μιλήσει με τον Ματίας πριν έρθει στην Ελλάδα, καθώς έχει σχέση εμπιστοσύνης μαζί του.

Δείτε βίντεο:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σάρωσε όλα: Ο Μπράιαντ πήρε και το 2ο MVP της διαβολοβδομάδας

Άμυνα από ατσάλι και πληθωρική επίθεση: Τα highlights από το πάρτι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι

Γιαννακόπουλος για Ομπράντοβιτς: «Σε ευχαριστούμε που μας θύμησες πώς είναι να είμαστε ανίκητοι»

Συγχαρητήρια για το 3Χ3 και αμέσως επιστροφή στη δουλειά: Η ομιλία Ομπράντοβιτς στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού

Έβγαλε... ειδήσεις ο Καλαϊτζάκης: «Ο Σλούκας θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα, σε καλό στάδιο ο Φαλ»

Μπατίστ: «Θέλουμε να νιώθουν όλοι οι παίκτες σημαντικοί - Με κρατάει νέο να δουλεύω με αυτά τα παιδιά, είναι ευλογία»

Ομπράντοβιτς: «Παράδειγμα για όλους ο Χέιζ Ντέιβις - Δεν θα πιέσουμε κανέναν παίκτη»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι

Το σχόλιο Πετρίδη από το Telekom Center Athens: «Ισοπεδωτικός Παναθηναϊκός – Σαν να μην έλειψε ο Χέιζ Ντέιβις»

Κάτας: «Ακόμα ένα κακό ματς για εμάς - Ομάδα με τεράστια ποιότητα ο Παναθηναϊκός»