Απόψε πέφτει η αυλαία της πρώτης «διαβολοβδομάδας» στην Ευρωλίγκα με επτά παιχνίδια να περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Στο πρώτο χρονικά ματς της βραδιάς, η Ζάλγκιρις υποδέχεται στην κατάμεστη «Ζαλγκίριο Αρένα» την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενέρμπαχτσε (20:00). Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από μεγάλες νίκες στην πρεμιέρα του θεσμού. Οι Λιθουανοί, με τρομερή εμφάνιση των πρώην παικτών του Ολυμπιακού, Μόουζες Ράιτ (21π., 6ρ.) και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος (14π.), πέρασαν από το Πριγκιπάτο επικρατώντας με σκορ 89-84 της Μονακό. Από τη δική της πλευρά, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επικράτησε άνετα εντός έδρας με σκορ 96-77 της Παρί, χάρη στους εκπληκτικούς Χολ (22π.) και Τάκερ (20π.).

Μισή ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 20:30, η Αναντολού Εφές φιλοξενεί στην Ποντγκόριτσα τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Πριν από τρία 24ωρα, οι Τούρκοι νίκησαν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με σκορ 85-78 και πάλι στο Μαυροβούνιο ως γηπεδούχοι, ενώ, το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη, πραγματοποίησε ονειρική εμφάνιση στην πρώτη παρουσία της στην Ευρωλίγκα, διαλύοντας την Μπαρτσελόνα με το επιβλητικό 103-87 στη Σόφια!

Την ίδια ώρα, η Μονακό αντιμετωπίζει στο Πριγκιπάτο τη δεύτερη πρωτάρα της φετινής διοργάνωσης, την Dubai BC. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη γνώρισε εντός έδρας ήττα-σοκ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης από τη Ζάλγκιρις, ενώ, το σύνολο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων πανηγύρισε μεγάλο ροζ φύλλο αγώνα στο εντός έδρας ματς επί της Παρτίζαν (89-76).

Στις 21:00 θα έχουμε τζάμπολ στο λιγότερο... λαμπερό ματς της βραδιάς, με τη Βιλερμπάν να φιλοξενεί στην «LDLC Arena» της Λιόν την Μπασκόνια, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη νίκη της χρονιάς. Μισή ώρα μετά, η Βαλένθια θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τη Βίρτους Μπολόνια στην Ισπανία, ψάχνοντας αμφότερες το «2 στα 2» μετά τις νικηφόρες πρεμιέρες τους κόντρα σε Βιλερμπάν (77-80) και Ρεάλ Μαδρίτης (74-68) αντίστοιχα!

Τέλος, στις 22:30, η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αντιμετωπίσει στο Βελιγράδι της Σερβίας την Παρί, με ζητούμενο την πρώτη νίκη της σεζόν.

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής:

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου
Παρτίζαν-Αρμάνι Μιλάνο 80-78
Μπάγερν Μονάχου-Ερυθρός Αστέρας 97-88
Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός 89-77

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου
Ζαλγκίρις Κάουνας-Φενέρμπαχτσε 20:00 (Novasports 4)
Μονακό-Ντουμπάι BC 20:30 (Novasports Start)
Αναντολού Εφές-Χάποελ Τελ Αβίβ 20:30 (Novasports 5)
Βιλερμπάν-Μπασκόνια 21:00 (Novasports 2)
Παναθηναϊκός AKTOR-Μπαρτσελόνα 21:15 (Novasports Prime)
Βαλένθια-Βίρτους Μπολόνια 21:30 (Novasports 6)
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παρί 22:30 (Novasports 4)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Γιαννακόπουλος για Μποντιρόγκα: Κανένας δεν παίζει με την υπομονή μας-Το περάσαμε με Μπερτομέου, 2η φορά δεν θα υπάρξει

«Οι δεσμοί δεν σβήνουν ποτέ» - Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα - Κωστούλα

Κωστούλας μετά το Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός: «Φέτος πιστεύω είναι η χρονιά μας»

Μποζίκας: «Δύσκολο να κρατήσεις τόσο χαμηλά μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός - Αξίζαμε προβάδισμα 20 πόντων στο ημίχρονο»

Ο Λάσο απάντησε για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί από τον πάγκο της Εφές

Έξαλλη με Τζόουνς η Μαρία Δαρσινού: «Ποιος είναι αυτός που κάνει νταηλίκια στον Σλούκα; Η μάνα του τον ξέρει;»

ΜακΚίσικ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Βασιστήκαμε ο ένας στον άλλο και εκτελέσαμε το πλάνο - Ήταν μία καταπληκτική νίκη»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των «αιωνίων»

Τζόζεφ: «Μας πείσμωσε η ήττα στο Κύπελλο - Μου ταιριάζει το στυλ του Ολυμπιακού και του Μπαρτζώκα»