Δράση για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό υπάρχει απόψε στην Ευρωλίγκα και οι ρεπόρτερ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετέφεραν τα τελευταία νέα.

Ο Νίκος Ζέρβας για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο Μόναχο (21:45) είπε: «Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι, που θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός είναι πλήρης και δείχνει σε καλή κατάσταση. Αν περάσει από το Μόναχο, θα είναι κοντά στο πλεονέκτημα έδρας, δεδομένου ότι θα έχει ακόμη έξι ματς και αρκετά ευνοϊκό πρόγραμμα. Η Μπάγερν έχει ρυθμό γιατί έχει να παίξει τρεις εβδομάδες, αλλά προέρχεται από τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και μετά τον αποκλεισμό των ρωσικών ομάδων διεκδικεί θέση στην οκτάδα με καλές πιθανότητες».

Ο Γιώργος Πετρίδης για το ματς του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ (21:00) τόνισε: «Είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα σε σχέση με το διαθέσιμο ρόστερ, γιατί επιστρέφουν Μποχωρίδης, Χουγκάζ και θα είναι πιο έτοιμος ο Γουάιτ. Το ματς είναι πολύ δύσκολο, αλλά ο Παναθηναϊκός θέλει να ολοκληρώσει το ματς με την μεγαλύτερη δυνατή αξιοπρέπεια. Δεν μπορεί να χάνει ματς με κάτω τα χέρια ο Παναθηναϊκό, γι’ αυτό κι ενόχλησε κάπως η εικόνα της Τρίτης απέναντι στη Ζαλγκίρις. Το πρόβλημα στην ομάδα είναι πως ουσιαστικά λειτουργεί χωρίς ιδιοκτήτη, στη λογική εσόδων-εξόδων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο για NBA και Euroleague: «Υπήρχε διχασμός, αλλά πλέον έχει επιτευχθεί σύμπνοια - Ας το κάνουμε όλοι μαζί»

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»