Η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει την Τουρκία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Ευρωμπάσκετ, με τη νικήτρια ομάδα να εξασφαλίζει την πρόκριση στα προημιτελικά.

Μάλιστα, σπουδαίες προσωπικότητες του μπάσκετ της χώρας μας, βρίσκονται στο φαληρικό γήπεδο ώστε να στηρίξουν την ελληνική ομάδα στην προσπάθειά της για μία σπουδαία επιτυχία.

Πράγματι, στο πλευρό της Εθνικής Γυναικών βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Σοφοκλής Σχορτσανίτης, Λάζαρος Παπαδόπουλος και Δημήτρης Διαμαντίδης, τρεις παίκτες που έχουν πετύχει τεράστια επιτεύγματα φορώντας τη γαλανόλευκη

Παράλληλα, το παιχνίδι στο ΣΕΦ παρακολουθούν και δύο παίκτες από τη σύγχρονη εποχή της Εθνικής Ανδρών, και συγκεκριμένα οι Θανάσης Αντετοκούνμπο και Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Δείτε φωτογραφίες:



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σρέντερ για Αταμάν: «Ακούγεσαι σαν να πονάς - Ευτυχώς δεν θα γίνεις ποτέ προπονητής μου»

«Οι υποσχέσεις κρατιούνται»: Ο Σενγκούν πήρε στον Οσμάνι δώρο ένα ρολόι για την άμυνα που έπαιξε στον Γιάννη

Έτσι έληξε η ένταση μεταξύ Γιάννη και Σενγκούν: Το τηλεφώνημα του Αντετοκούνμπο και η κοινή απόφαση για... ανακωχή

«Φίλε, άμα είσαι θετικός και δώσεις όλο σου το είναι, κάτι γίνεται»: Το μήνυμα πίστης του Σλούκα πριν το μετάλλιο!

Παρέμεινε 13η στο FIBA ranking η Ελλάδα παρά το χάλκινο - Άλμα 15 θέσεων για την Τουρκία, ανέβηκε 2η η Γερμανία

Λάρκιν: «Έχει μία... μαγκιά ο Σενγκούν, πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει»

Γκασόλ: «Λατρεύω το πάθος και την υπερηφάνεια του Γιάννη για την Ελλάδα»

Παναγιωτόπουλος: «Δώσαμε τη σπίθα για την αναγέννηση του μπάσκετ μας - Μας συγκινεί ο Γιάννης, ξέρουμε πόσο το ήθελε»

Δεν χορταίνει μετά το Ευρωμπάσκετ ο Παπανικολάου: «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσές αναμνήσεις»

Giannis Effect και στη μουσική: Επανήλθαν στο Top 50 του Spotify τρία παλιά hits του Light λόγω Αντετοκούνμπο!