Ιστορικές στιγμές ζουν στον Πανιώνιο, με τον «ιστορικό» με τη νίκη του κόντρα στον ΠΑΟΚ, να εξασφαλίζει και μαθηματικά την είσοδο του στα play offs της Σούπερ Λιγκ.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, έγραψαν ιστορία χθες το απόγευμα κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά», αφού κατάφεραν να πετύχουν την 600ή νίκη του «ιστορικού» σε ματς κανονικής περιόδου στην Α’ Εθνική.

Μάλιστα ο Πανιώνιος μπήκε σε μια ξεχωριστή «κάστα» ομάδων που έχουν ξεπεράσει το «φράγμα» των 600 νικών, μαζί με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή.

Η πρώτη νίκη του Πανιωνίου είχε καταγραφεί στις 25 Οκτωβρίου του 1959 στο 3-0 κόντρα στη Νίκεα, στην πρεμιέρα του παρθενικού πρωταθλήματος, μετρώντας σε 1.748 ματς, 600 νίκες, 465 ισοπαλίες και 683 ήττες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι ο Ντε Φράι»

Τσακίρης: «Χέρι στήριξης, αλλά… φτυάρισε την μπάλα ο Μπουζούκης - Χωρίς τα δυο χαζά λάθη, θα έπαιρνε εύκολο διπλό η ΑΕΚ»

Επίσημο: Παρελθόν από τον Αστέρα ο Ράσταβατς!

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο που κιτρίνισε το Πανθεσσαλικό

Νικολακόπουλος: «Δεν υπάρχει καλύτερο στον Ολυμπιακό, αν ξεμπούκωσε ο Ελ Κααμπί!»

Αθανασίου: «Από τις πιο σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έχει βρει ένα πλαίσιο που λειτουργεί»

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»