Ευθεία επίθεση στον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού και νυν της Σπάρτα Πράγας εξαπέλυσε ο δήμαρχος του Μπενεβέντο, με αφορμή τα τελευταία σχόλια του Ιταλού τεχνικού μετά την ήττα της ομάδας του από τη Βικτόρια Πλζεν.

Συγκεκριμένα, ο «Στράμα» είπε: «Δεν είμαστε η Μπενεβέντο, ξέρετε», αφήνοντας σαφέστατους υποτιμητικούς υπαινιγμούς για την ομάδα που μετρά 8 ήττες σε ισάριθμα ματς στη Serie A.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτή την τοποθέτηση, το λόγο πήρε ο δήμαρχος της πόλης του Μπενεβέντο, Κλεμέντε Μαστέλα, μιλώντας με πολύ βαριές εκφράσεις για τον 41χρονο προπονητή.

«Δεν είμαστε ο Στραματσόνι, ξέρετε. Ο πρώην προπονητής της Ίντερ μίλησε σαν κρετίνος, κάτι που ματς που μας αφήνει κατά κάποιο τρόπο με ανοιχτό το στόμα και είναι ειλικρινά απαράδεκτο.

Ελπίζω η Ένωση των προπονητών θα παρέμβει και θα ζητήσει συγγνώμη από την ομάδα της Μπενεβέντο και την πόλη του Μπενεβέντο», είπε ο δήμαρχος και πράγματι ο Αντρέα Στραματσόνι απολογήθηκε, δίνοντας τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

«Απλά ανέφερα την Μπενεβέντο γιατί αγωνίζεται για πρώτη φορά στη Serie A. Ζητώ συγνώμη από αυτούς που νιώθουν προσβεβλημένοι, αλλά δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου.

Κατάγομαι από την περιοχή, όπως και η γιαγιά μου. Έχω την οικογένειά μου εκεί ποτέ δεν θα πρόσβαλα την πόλη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube