Γεμίζει το οπλοστάσιο του Στάικου Βεργέτη. Ο προπονητής του Αστέρα είδε στην προπόνηση της Πέμπτης τους Μάσα, Ουσέρο και Γιαννιώτα να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας ξεπερνώντας τα προβλήματά τους. Έτσι υπολογίζονται κανονικά για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (19:30).

Ο Γκοϊάν πάντως βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του για να επιστρέψει και αύριο θα κριθεί αν θα είναι στην αποστολή. Το πρόγραμμα θεραπεία τους συνέχισαν σήμερα οι Κιτοκό, Τιε Μπι, Κουρμπέλης και Τορμένα.

Όσοι αγωνίστηκαν στη χθεσινή νίκη επί της Καλλονής για το Κύπελλο έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά με τη βοήθεια των παικτών της Κ20, που βοήθησαν για να γίνει ένα δίτερμα, στο οποίο πήραν μέρος και οι Ουσέρο και Μάσα.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Καραγκούνης, που έχει τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου στην Εθνική, θα παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι του Σαββάτου.

Η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι θα αρχίσει την Παρασκευή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Επιτέλους ξεμπλόκαρε ο Ζότα και όλα έγιναν πιο εύκολα για τον Ολυμπιακό»!

Χριστοφιλέας: «Στεναχωρημένος όχι μόνο για την ήττα, αλλά και την προσπάθειά μας»

Ασταμάτητος χορός και συνθήματα κάτω από τη βροχή από χιλιάδες οπαδούς του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό!

Αλγουαθίλ: «Είμαι ευτυχισμένος για τη χαρά που δίνουμε στον κόσμο»

Η παράσταση του Ζότα με χατ-τρικ και τα πρώτα γκολ Μάριους και Μπέιλι: Τα highlights της πεντάρας του Ολυμπιακού

Ο Μπέιλι πέτυχε γκολάρα και έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα για το 5-0 του Ολυμπιακού!

Πεντάρα-ξέσπασμα για τον Ολυμπιακό με σόου Ζότα!

Ο Μάριους πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό για το 4-0 και «ξόρκισε την κατάρα»

Ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του παράσταση απέναντι στην Καλαμάτα με χατ τρικ ο Ζότα Σίλβα

Ολυμπιακός: Τρία γκολ στο «Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα μετά από σχεδόν έναν χρόνο!