Ο Έλληνας σέντερ μπακ επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα του Μανουέλ Ρόκα, ο δεύτερος ανέβασε τους ρυθμούς του, ενώ ο τρίτος συμμετείχε σε κάποιο μέρος του προγράμματος και έδειξε έτοιμος να επανέλθει στις επάλξεις.

Το πρόγραμμα της ημέρας ξεκίνησε με ζέσταμα, με ασκήσεις τεχνικής και passing game, ενώ, στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και την επιθετική τακτική και ανάπτυξη.

Στο τελευταίο μέρος, διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Η προπόνηση της Πέμπτης θα είναι πρωινή, ενώ στις 17:30 ο Ισπανός τεχνικός θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τον πρώτο λόγο ο Σα στον Ολυμπιακό, δεν προχωράει του Λιβάκοβιτς

Στον Ηρακλή ο Χρομάντα

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ κάνει focus μόνο στην υπόθεση χαφ, η περίπτωση που δουλεύεται δεν είναι εύκολη»

Τζαλίδης: «Με αυτή την εξάδα σχηματοποιείται ο κορμός της ΑΕΚ - Απαιτητικός ο Νίκολιτς, έχει κατασταλάξει στο 4-4-2»

Τσανάκας: «Προχωρά για τερματοφύλακα και χαφ ο Ολυμπιακός»

Επίσημο: Συμφωνία Παναθηναϊκού με Χάποελ για Κάνγκουα!

Αθανασίου: «Οριστική συμφωνία για τον Κάνγκουα - Αν ήταν πιο ομαδικός στο τέλος θα είχε πιο ευρεία νίκη»

Οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού με Χάποελ Μπερ Σεβά για Κάνγκουα, υπογράφει τετραετές συμβόλαιο!

Σάλιακας: «Δεν το σκέφτηκα στιγμή, πάντα ήθελα να γυρίσω στην ομάδα που υποστηρίζω από μικρός»

Η ομιλία του Νίκολιτς στους παίκτες της ΑΕΚ πριν την έναρξη της προπόνησης - Πρόγραμμα στο γυμναστήριο ο Καλοσκάμης