Δεύτερη σερί ευχάριστη μέρα στον Εργοτέλη, καθώς μετά το ρεπό της Δευτέρας (13/10), οι προπονήσεις συνεχίστηκαν με περισσότερα πρόσωπα να δίνουν κανονικά το «παρών».

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Δερμιτζάκης είδε τους Αντώνη Μπουρσέλη και Λεονάρντο να επιστρέφουν μετά τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων, αλλά και τους Νώντα Παντελάκη, Κώστα Καζναφέρη να γυμνάζονται ατομικά μεν, σε αυξημένους ρυθμούς δε.

Πλέον μοναδικός απόντας από τα προγράμματα του τεχνικού των Κρητικών και του επιτελείου του, παραμένει ο Ιγνάθιο Φίντελεφ που συνεχίζει την θεραπεία του.

Όσον αφορά στην προπόνηση της Τρίτης (14/10) στο Παγκρήτιο Στάδιο, αφιερώθηκε σε αγωνιστικά παιχνίδια με μπάλα και διήρκεσε μία ώρα και τριάντα λεπτά.

Επόμενη προπόνηση στο Εργοτέλη ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής, έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (15/10) στις 11:00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Φιλικό για ευκαιρίες στην ΑΕΚ - Εποικοδομητική η φάση στο Αγγλία-Ισπανία για το πέναλτι του Γιόβιτς»

Κυκλοφορούν και γίνονται ανάρπαστα τα εισιτήρια του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Τσορμπατζόγλου: «Δύο μεγάλες βραδιές στην Τούμπα – Τι αλλάζει στον ΠΑΟΚ»

Σταματέλος: «Ειδικό πρόγραμμα για Μπέιλι και Σα με το βλέμμα στο ντέρμπι»

Αθανασίου: «Πιστεύουν πολύ στον Κρίστιανσεν στον Παναθηναϊκό, αυτά ζητάει από Γιάγκουσιτς ο Νίστρουπ»

Ολυμπιακός: Στο μικροσκόπιο ο Παναθηναϊκός - Επιστροφή στο Ρέντη και οι τελευταίες μεταγραφικές ώρες

Λεβαδειακός: Σημαντική ενίσχυση στα στόπερ με τον διεθνή Σλοβάκο, Γκιομπέρ!

Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ο Κρίστιανσεν στον Παναθηναϊκό

Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Στόχος το πρωτάθλημα - Θέλω να βλέπω μια ενωμένη ομάδα»

Το βίντεο με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην προπόνηση του ΠΑΟΚ