Δικαιώθηκε σε πρώτο βαθμό ο Ντανιέλ Ποντένσε (και ο Ρουί Πατρίτσιο) για την μονομερώς διακοπή του συμβολαίου του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Το διαιτητικό δικαστήριο της πορτογαλικής ομοσπονδίας έκρινε πως οι δύο παίκτες κατήγγειλαν νομότυπα τις συμβάσεις τους με τα «λιοντάρια», τερματίζοντας τη συνεργασία τους, μετά το «ντου» των οπαδών στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου.

Αυτό σημαίνει πως -τουλάχιστον για την ώρα- ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός νόμιμα έμεινε ελεύθερος, υπογράφοντας στη συνέχεια στον Ολυμπιακό.

Βέβαια, η Σπόρτινγκ συνεχίζει να αμφισβητεί την απόφαση και λέγεται πως θα διεκδικήσει αποζημιώσεις στα δικαστήρια, την ώρα που ο Κριστιάν Καρεμπέ δήλωσε πως πρόθεση των ερυθρολεύκων είναι να βρεθεί εξωδικαστική λύση και όχι να έρθουν οι δύο ομάδες σε κατάσταση δικαστικής ομηρίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: Με Μιρ, αλλά χωρίς Μπαρσένας κόντρα στον Ατρόμητο

«Χτυπάει» Σαλάχ Εντίν ο Παναθηναϊκός - Εν αναμονή σημαντικών εξελίξεων!

Τσακίρης: «Οι μόνες πιθανές αλλαγές της ΑΕΚ στην Τρίπολη - Δεν μπορεί να χάσει άλλο έδαφος»

Με Περέα, δίχως Νούνιες ο Ατρόμητος κόντρα στον Ηρακλή

Δεσύλλας: «Ο ορθολογικός τρόπος παιχνιδιού του Παναθηναϊκού και η σημασία του να παίρνει τ’ αποτελέσματα»

Τσορμπατζόγλου: «Η αξιοποίηση του Μπανζά από τον Λίσι και η Νέα Τούμπα»

Σουργιάς: «Μέτρησε η ετοιμότητα του Χατζηγιοβάνη για τη μεταγραφή και… την αποστολή του ΟΦΗ»

Μπρινιόλι: «Κορυφαίος σύλλογος η ΑΕΚ - Θέλει να είναι πρωταγωνιστής ο Γιόβιτς»

Τσανάκας: «Ο Αλγουαθίλ θα πατήσει πάνω στη δουλειά του Μεντιλίμπαρ - Δύσκολο να παίξει ο Πιρόλα»

Σαββόπουλος: «Πολύ σημαντικό να προσαρμοστεί ο Μάνου Γκαρσία - Ο Σούταρ θα ανεβάσει επίπεδο την άμυνα του Άρη»