Την ικανοποίηση τους για τη βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους ίδιους στη διεξαγωγή του φιλανθρωπικού αγώνα που θα δώσουν με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά τη Δευτέρα, (26/5, 18:00) στο γήπεδο Σιταποθηκών εξέφρασε η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά. Επιπλέον, τόνισε πως είναι στο πλευρό με αφορμή τις δημοτικές εκλογές της Κυριακής.

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά και της Ένωσης Παλαιμάχων Πειραιά

«Η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά, ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για τη μεγάλη προσφορά του, που αφορά στον ποδοσφαιρικό αγώνα που δίνουν οι διαιτητές του Πειραιά, με τους Βετεράνους του Πειραιά, που θα γίνει τη Δευτέρα, 26 Μαΐου και ώρα 18:00, στο γήπεδο Σιταποθηκών. Ο αγώνας διεξάγεται για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την ενίσχυση με είδη πρώτης ανάγκης του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας.

Για άλλη μια φορά βλέπουμε την κοινωνική ευαισθησία του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τόσο η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, όσο και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά, δηλώνουν απερίφραστα την εμπιστοσύνη τους και τη στήριξή τους στο πρόσωπό του, αλλά κα στη προσπάθειά του να κάνει τον Πειραιά Νικητή!»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κτηνωδία στο Αγρίνιο: Γάτες και σκύλοι ζούσαν κλειδαμπαρωμένα χωρίς τροφή και νερό σε σπίτι

Η Paramount μηνύει τη Warner Bros για λεπτομέρειες γύρω από τη συμφωνία με το Netflix

«Είναι το μέλλον»: Η Σουηδία φτιάχνει στρατό από drones αξίας 370 εκατ. ευρώ

58χρονος παρέσυρε αστυνομικό στο Κιλκίς επειδή του έκοβε κλήση

Οπαδικό επεισόδιο βλέπουν οι Αρχές πίσω από τους πυροβολισμούς στον Άγιο Δημήτριο - Οργανωμένος της ΑΕΚ στο στόχαστρο!

Κακοποίηση παιδιών στο Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενος ο 54χρονος πατέρας, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες

Δεν προσέρχονται οι αγρότες στον αυριανό διάλογο με τον Μητσοτάκη - Τι έχει συμβεί

Χατζηδάκης: Aδιανόητο να μην προσέλθουν στο διάλογο ορισμένοι αγροτοσυνδικαλιστές

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου

Αυτά τα ιδιωτικά νησιά είναι μαγικά: η ελίτ αναζητά επενδύσεις υψηλής αξίας