Τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει δύο προπονήσεις στην Ξάνθη είχε ο Πλατανιάς εν όψει της χθεσινής μεταξύ τους αναμέτρησης, χάρη στην παραχώρηση των εγκαταστάσεων του ακριτικού συλλόγου.

Για αυτό τον λόγο οι Χανιώτες, που γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί φιλοξενία – ευχαρίστησαν τους Ακρίτες για την συγκεκριμένη διευκόλυνση.

Η ανακοίνωση των Κρητικών

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση και τους συνεργάτες της Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθη τόσο για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της ακριτικής ομάδας, όπου η ομάδα των Χανίων είχε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει δύο προπονήσεις κατά το διάστημα της παραμονής της στην πόλη της Ξάνθης, όσο και γενικότερα για την πραγματικά άψογη φιλοξενία.

Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης για την άριστη συνεργασία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρομερές δηλώσεις Μπέου: «Ο Γιόβιτς ντύθηκε μαϊμού και πήρε πέναλτι μαϊμού - Παίχτηκαν εκατομμύρια ευρώ στο διπλό»

Ούτε… μεθυσμένος δεν χάνει ο ΟΦΗ, ο Αθανασίου τη χάλασε στο 94' στον Αστέρα!

Αλγουαθίλ: «Οι παίκτες έχουν το πνεύμα νικητή, επιμείναμε μέχρι το τέλος - Περισσεύουν τα λόγια για τον Φρόιλερ»

Νίκολιτς: «Παίξαμε καλά και κυριαρχήσαμε με εξαίρεση το πρώτο 15λεπτο - Δεν ξέρω αν χαίρομαι ή όχι για τους διεθνείς»

Τσακίρης: «Ποδοσφαιρικό ποίημα η κεφαλιά του Γιόβιτς, πολλοί οι λόγοι που κάνουν σημαντικό το διπλό της ΑΕΚ»

Η ντοπιέτα Γιόβιτς, οι αποβολές και το θρίλερ: Τα highlights από τη νίκη της ΑΕΚ στον Βόλο

Χαραλάμπους: «Όταν φτιάχνεις τόσες ευκαιρίες με τον Ολυμπιακό και δεν σκοράρεις...»

Μπράτσος: «Με γκολ που ακυρώθηκε και ένα πέναλτι νίκησε η ΑΕΚ, όλος ο κόσμος είδε»

Γιόρτασε το «διπλό» μαζί με παίκτες και οπαδούς της ΑΕΚ ο Ηλιόπουλος - Έδειξε στον κόσμο τον Γιόβιτς

Με Εντιαγέ στην κορυφή ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό