Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της τον κόσμο της ομάδας για το γεγονός ότι ήταν στο πλευρό της ομάδας στα φιλικά που έδωσε σε Ξάνθη, Πήλιο, Βόλο, Βελεστίνο, Λάρισα, Λαμία και Κατερίνη. «Έκαναν τους παίκτες να νιώθουν πως ‘στη Φιλαδέλφεια παίζουμε ακόμα μια φορά’», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση

«Ο χθεσινός φιλικός αγώνας της ΑΕΚ με τον Πιερικό στην Κατερίνη ολοκλήρωσε ένα μεγάλο οδοιπορικό της ομάδας μας στα γήπεδα της ελληνικής περιφέρειας που διήρκεσε όλο το καλοκαίρι και που αποτέλεσε την «προθέρμανση» για τον δύσκολο χειμώνα που μας περιμένει, στην προσπάθειά μας για τη μεγάλη επιστροφή.

Σε αυτούς τους φιλικούς αγώνες σε Ξάνθη, Πήλιο, Βόλο, Βελεστίνο, Λάρισα, Λαμία και Κατερίνη και στα δύο ματς Κυπέλλου σε Άμφισσα και Κομοτηνή με Φωκικό και Πανθρακικό αντίστοιχα, η ΑΕΚ δεν ήταν πουθενά μόνη της! Ο μεγάλος κόσμος της ήταν δίπλα στην ομάδα με υποδειγματική παρουσία και συμπεριφορά σε όλα τα γήπεδα.

Ειδικά οι Ενωσίτες των συγκεκριμένων περιοχών, έκαναν τους παίκτες της ΑΕΚ να νιώθουν ότι «στη Φιλαδέλφεια παίζουμε ακόμα μια φορά», όπως λέει και το γνωστό σύνθημα. Όπου και αν βρέθηκε η ομάδα μας, ακόμα και στις ακριτικές πόλεις που επισκέφθηκε, την περίμενε μια εξέδρα ντυμένη στα κιτρινόμαυρα, γεμάτη λατρεία για την ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλον αυτόν τον κόσμο για την αφοσίωσή του. Οι οργανωμένοι οπαδοί αλλά και οι απλοί φίλαθλοι που ακολούθησαν σε αυτό το οδοιπορικό, ήταν η μεγάλη δύναμή μας. Τους περιμένουμε κοντά μας και στην προσπάθεια που αρχίζει την Κυριακή από το Αίγιο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανζουρλισμός στη φιέστα της Καλαμάτας για την άνοδο - Σήκωσε την κούπα και ανακοίνωσε πριμ 200.000 ευρώ ο Πρασσάς!

Πήρε… εξάποντο το Αιγάλεω, στο +4 Athens Kallithea και Ελλάς Σύρου - Πάρτι ανόδου με νίκη για την Καλαμάτα!

Το 1-0 της Καλαμάτας και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο ματς - φιέστα

Στην Καλαμάτα Σαμαράς, Καρυπίδης και Χαρίτσης για τη φιέστα ανόδου

Δεκάδες καπνογόνα στον μώλο της Καλαμάτας πριν από τη φιέστα ανόδου της Μαύρης Θύελλας - Βίντεο του sport-fm.gr

Νίκες παραμονής για Νέστο και ΠΑΟΚ Β - Βύθισε και άλλο τον ΠΑΣ ο Καμπανιακός

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

TAGS: A.E.K.