Ο Νίκος Γκάλης έχει ζήσει στιγμές δόξας με τη φανέλα του Άρη, έχει φορέσει το τριφύλλι του Παναθηναϊκού στο στήθος, αλλά πάνω από όλα είναι Έλληνας και σύμβολο για τον ελληνικό αθλητισμό.

Έτσι δεν θα μπορούσε παρά να ευχηθεί στον Ολυμπιακό να κατακτήσει την Ευρωλίγκα στον αποψινό τελικό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Λονδίνο.

«Σαν Έλληνας φίλαθλος, εύχομαι η Ελλάδα να σηκώσει και φέτος το Ευρωπαϊκό», δήλωσε ο θρύλος του μπάσκετ σε εκδήλωση που έκανε προς τιμήν του ο Ίκαρος Καλλιθέας για τρίτη συνεχή σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φουρνιέ: «Όταν παίζεις σκ@@ά, δέχεσαι κριτική - Σε καλή φυσική κατάσταση ο Μόρις»

Αρνήτρια ήττας η Μπαρτσελόνα, λύγισε την Μπασκόνια σε ιστορική ματσάρα με τρεις παρατάσεις!

Μπαρτζώκας: «Δεν έχω καταλάβει την παραμικρή αμφισβήτηση προς το πρόσωπό μου»

Βγήκε αλώβητος από το τρελό ντέρμπι με τη Βίρτους και έβαλε τέλος στο αρνητικό του σερί ο Ερυθρός Αστέρας

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού ενάντια στη Βιλερμπάν

Παπανικολάου: «Ο εγωισμός μας θίχτηκε μετά το τελευταίο παιχνίδι, φτάνει ένα σημείο που λες δεν πάει άλλο»

«Θύμισε τον Ολυμπιακό που είχαμε ξεχάσει - Σαφής η διάθεση στήριξης από τον κόσμο»: Το σχόλιο Ζέρβα από το ΣΕΦ

Πουπέ: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς - Αν κάποιοι θέλουν τους παίκτες μας, τότε κάτι κάνουμε σωστά»

«Καλησπέρα στον... κανένα»: Δεν πήγε κανείς στη συνέντευξη Τύπου του Σπανούλη μετά τη νίκη της Μονακό

Μπαρτζώκας: «Σημαντική νίκη μετά από μια δύσκολη περίοδο - Η μεγαλύτερη δύναμη του Ολυμπιακού είναι οι οπαδοί του»