Σαν σήμερα, στις 18 Ιουνίου 1932, γεννήθηκε η FIBA με ιδρυτικά μέλη οχτώ χώρες: Ελλάδα, Τσεχοσλοβακία, Αργεντινή, Ιταλία, Λετονία, Πορτογαλία, Ρουμανία και Ελβετία. Η ΕΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές για τα γενέθλια της Διεθνούς Ομοσπονδίας.

«Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

με την αφορμή της επετείου από την ίδρυση της FIBA, ευχόμαστε την συνέχιση του αποτελεσματικού έργου της Ομοσπονδίας με στόχο την διαρκή εξάπλωση του αθλήματος παγκοσμίως και της ανταπόκρισης στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις και προκλήσεις που παρουσιάζονται.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Το Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ.
»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Μοντέρο επιβεβαίωσε τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό απαντώντας στον… ΜακΙντάιρ

Διαμαντίδης για Ομπράντοβιτς: «Έρχονται καλύτερες μέρες στον Παναθηναϊκό-Όσοι αγαπάνε την ομάδα θα είναι εκεί»

Αλβέρτης στον bwinΣΠΟΡ FM για την εποχή Ομπράντοβιτς: «Ξεκινάμε ταπεινά και με πολλή δουλειά - Είμαι έτοιμος να βοηθήσω»

Γιάνκοβιτς στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μακάρι όλα τα γήπεδα της Α1 να ήταν όπως είναι εδώ στο AegeanBall Festival»!

Ράιτ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Εύχομαι πολλα τρόπαια στον Ολυμπιακό εκτός και αν... παίζουμε ως αντίπαλοι»

Ράγισαν καρδιές στο Stoiximan AegeanBall Festival για τον θάνατο της Κανέλλας Χρυσονίδου

Στο Περιστέρι για 1+1 χρόνια ο Καματερός!

Στην ΑΕΚ μέχρι το 2028 ο Νέλι Τζούνιορ Τζόζεφ

Επικράτησε της ΔΕΚΑ με MVP Σπανούλη και κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων ο Ολυμπιακός!

Επικράτησε του ΟΦΗ και στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στις Κορασίδες ο Παναθηναϊκός!