Τις ευχές του σε όλες τις ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται την Πέμπτη στους ομίλους του Europa League έδωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Με μήνυμά τους στο Facebook, οι Αρκάδες δήλωσαν στο πλευρό όλων, αλλά στάθηκαν ειδικότερα στον Πανιώνιο.

Κι αυτό διότι αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την οποία είχαν οι αποκλείσει οι ίδιοι στον δρόμο για τους ομίλους της διοργάνωσης προ τριετίας.


Αναλυτικά το μήνυμα του Αστέρα

«Η ευχή για καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται απόψε στο EUROPA LEAGUE είναι δεδομένη, όπως και η καλή συνέχεια στις ομάδες που προχώρησαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Υπάρχει όμως και μία ιδιαίτερη ευχή από εμάς προς τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, καθώς αντιμετωπίζει την ομάδα που απέκλεισε ο ΑΣΤΕΡΑΣ το 2014 και βρέθηκε στους ομίλους του EUROPA LEAGUE!

Εκείνο το κατόρθωμα, που αποτέλεσε και την πρώτη πρόκριση ελληνικής ομάδας κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ας γίνει οδηγός για μια ακόμη μεγάλη πρόκριση που τόσο πολύ έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο μας. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πελεγκρίνι ενόψει Παναθηναϊκού: «Να αποφύγουμε τα αμυντικά λάθη και να νικήσουμε μέσα από το παιχνίδι μας»

Μπέτις: «Καθαρές» οι εξετάσεις του Νατάν, παίζει με Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να... διαβάσει την έλλειψη δημιουργίας, το μηδαμινό σκοράρισμα και τα λάθη της Μπέτις

Παναθηναϊκός: Και τώρα «τελικός»-Με… άλλη ομάδα στη Σεβίλλη για την πρόκριση

Τρέλα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού: Sold out και το δεύτερο τσάρτερ για Ανδαλουσία!

Οι πανηγυρισμοί στο γκολ και οι αγκαλιές όλων με τον Ταμπόρδα - Η παρακάμερα της νίκης με τη Μπέτις

Οι λεπτομέρειες για το δεύτερο τσάρτερ του Παναθηναϊκού για τη Σεβίλλη και τη ρεβάνς με τη Μπέτις

«Ελληνική απόβαση στη Σεβίλλη, εξαντλούν τα εισιτήρια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»!

Τρέλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ανακοινώθηκε και δεύτερο τσάρτερ για Ανδαλουσία!

Δεσύλλας: «Ίσως το ματς της 10ετίας για τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία – Έχει ξανά προσμονή ο κόσμος»