Η Evgenia, πριν από λίγο καιρό, κατά το πρόσφατο ταξίδι της στην Ελλάδα, από την Αμερική όπου ζει και υμνεί την ελληνική μουσική, με αφορμή την παρουσίαση του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Φεγγάρι μου», που κέρδισε την αγάπη του κόσμου, βρέθηκε στο Vox Studio, όπου μαζί με ένα επιτελείο ταλαντούχων μουσικών, πραγματοποίησαν, ένα μοναδικό medley-live, που περιλαμβάνει τα αγαπημένα της τραγούδια.

Με τίτλο «Τα Αγαπημένα», που αποτελείται από τρία μέρη, η δημοφιλής ερμηνεύτρια, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της, μαθαίνοντας να ερμηνεύει μόνη της στα ελληνικά, και να υμνεί το λαϊκό-ποπ τραγούδι, αν και ξεκίνησε από την όπερα και το κλασσικό ρεπερτόριο, απογειώνει εκ νέου, τόσο τις δικές της επιτυχίες, όπως το «Θα με Ζητάς», το «Όχι Ευχαριστώ», και άλλα, που φέρουν την υπογραφή μεγάλων μουσικοσυνθετών, όπως ο Μιχάλης Τουρατζίδης, η Βίκυ Γεροθόδωρου και η Jenny Tsiko, ενώ την απολαμβάνουμε, και στα αγαπημένα της τραγούδια, γνωστών συναδέλφων της!

Απολαύστε την Evgenia in studio και στα «Αγαπημένα» της, που από το πρώτο κιόλας άκουσμά τους, σε κερδίζουν, ερμηνευτικά και ενορχηστρωτικά!

https://www.youtube.com/watch?v=0jqhha6z45w

https://www.youtube.com/watch?v=Z_15GmA3lcE

https://www.youtube.com/watch?v=9OPfVfYru5w

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Επιστρέφει η ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή επέστρεψε και ο 3ος κατηγορούμενος μετά τη απολογία του

Αθήνα: Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Σισίνη – Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ στο σημείο

Συνελήφθη 43χρονος μετά από καταδίωξη στην Παλλήνη - Επιχείρησε να εμβολίσει μηχανές της ΔΙΑΣ

Διεκόπη για τις 27 Νοεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Στο πλευρό της οικογένειας του Άλκη Καμπανού οι γονείς του Γιώργου Λυγγερίδη