Μέχρι το ένατό της παιχνίδι στο φετινό Europa League η Λιόν μετρούσε μόνο νίκες και ισοπαλίες. Αυτό όμως σταμάτησε στην Τσεχία εναντίον της Βικτόρια Πλζεν.

Τα δύο γκολ που δέχτηκε όμως δεν ήταν αρκετά για να αποκλειστεί από την επόμενη φάση, καθώς στην Γαλλία είχε νικήσει με 4-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά από την αρχή και παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Αυτό τους γύρισε... μπούμερανγκ και η Λιόν, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, σκόραρε με τον Γκομίς.

Στο δεύτερο μισό η εικόνα του ματς δεν άλλαξε και πολύ. Ωστόσο η τσέχικη ομάδα ισοφάρισε στο 60’ με τον Κολάρ. Μετά από δύο λεπτά, ο Τετσλ κάνει το 2-1, ενώ ο ίδιος παίκτης, στο 70’, έχασε πέναλτι αλλά και την ευκαιρία να φοβίσει ακόμα πιο πολύ τους φιλοξενούμενους.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης η Πλζεν ήταν αρκετές φορές κοντά στο γκολ, αλλά αυτό δεν μπήκε και η Λιόν πανηγύρισε την πρόκρισή της χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Επιμέλεια: Δήμητρα Σταθάκη

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη μάχη με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»