Κακή εξέλιξη είχε το ματς ανάμεσα στη Στεάουα Βουκουρεστίου και τη Ντιναμό στη Ρουμανία, αφού οι γηπεδούχοι έχασαν ένα ματς που είχε τον τίτλο του ντέρμπι μέσα σε ένα τρίλεπτο.

Πως έγινε αυτό; Η Στεάουα, παρατάχθηκε εξαιτίας προβλημάτων με επτά μόλις παίχτες στο ματς, τον ελάχιστο δηλαδή αριθμό που απαιτείται για να μην χάσει το ματς στα χαρτιά.

Ωστόσο, η τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα του Βουκουρεστίου, αφού πριν καν συμπληρωθούν τρία λεπτά, ένας ποδοσφαιριστής της τραυματίστηκε και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Αποτέλεσμα να μείνουν διαθέσιμοι μόλις έξι παίκτες, κάτι που την οδήγησε στο να χάσει το ματς στα χαρτιά, πριν καν συμπληρωθούν τρία λεπτά στο παιχνίδι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τάκης Φύσσας: Η επική ατάκα για τον Ρονάλντο στο Ρέθυμνο – Ο όρος του δημάρχου για το SOCCA Champions League

Ίντερ Μαϊάμι: Στα playoffs με «υπογραφή» Μέσι – Ασίστ στη νίκη επί της Νιου Γιορκ Σίτι

Στην Αλ Σαμάλ του Κατάρ ο Μαχρέζ

Βέλη κατά πάντων από Κασάνο: «Δεν μπορεί πια να προπονήσει ο Μουρίνιο, αληθινός Ρονάλντο είναι μόνο το Φαινόμενο»

Πυρσοί, φακοί και κορεό: Νέο ρεσιτάλ από τους οπαδούς της Γουιντάντ Καζαμπλάνκα!

Απίστευτη αποβολή του Αντρές Γκόμες στην Μπομπονέρα – Έσπρωξε τον διαιτητή και είδε δεύτερη κίτρινη στην ίδια φάση

FIFA: Σχέδιο-μαμούθ 6,35 δισ. δολαρίων για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου – 25 εκατ. σε κάθε ομοσπονδία

Οσμή σκανδάλου στην FIFA: Η μίσθωση στον Πύργο Τραμπ και η σύνδεση του «πλανητάρχη» με τον Ινφαντίνο

Βοηθός προπονητή Μπενίν: «Μέσι και Αργεντινή μάς αγνόησαν-Λες και ήμασταν… γκάνγκστερ»

Σκόραρε ξανά ο Κριστιάνο - Τόσα γκολ θέλει για να φτάσει τα 1.000