Ανοιχτό παρέμεινε το τρίτο εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας από τον ενδέκατο όμιλο των προκριματικών. Το Ισραήλ επικράτησε 83-74 της Σερβίας στο Τελ Αβίβ και περιέπλεξε την κατάσταση, με τους «πλάβι» πλέον να καίγονται για νίκη τη Δευτέρα απέναντι στην αδιάφορη Ελλάδα.

Ο Γκάι Πνίνι με 18 και ο Τζέικ Κοέν με 14 πόντους ξεχώρισαν από τους γηπεδούχους, που έκλεισαν το ματς με ένα σερί 9-0 στο τελευταίο τρίλεπτο, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Ταμίρ Μπλατ με 10 πόντους, 9 ασίστ και 7 κλεψίματα.

Ο Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς είχε 17, ο Μάρκο Σιμόνοβιτς 13 και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα 12 πόντους για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς που εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Πάντως στον αγώνα της Δευτέρας θα είναι ενισχυμένη με τους Μίτσιτς, Γιόβιτς και Λούτσιτς, που πήραν άδεια από Εφές και Μπάγερν για να αγωνιστούν.

Δεκάλεπτα: 29-24, 43-45, 59-60, 83-74.




Βαθμολογία
1. Γερμανία 8-0
2. Ελλάδα 8-0
3. Σερβία 5-4
4. Ισραήλ 4-5
5. Γεωργία 3-5
6. Εσθονία 2-6

Επόμενη αγωνιστική (3/12)
Γεωργία-Ισραήλ
Γερμανία-Εσθονία
Σερβία-Ελλάδα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube