Το… νοικοκύρεμα του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια είναι πιθανό να βοηθήσει την ομάδα να βγει αλώβητη από την περιπέτεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως γράφει η Live Sport, η «Ένωση» φαίνεται πως μπαίνει σε σχέση ισχύος σε σχέση με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η πολιτική που ακολούθησε τα προηγούμενα χρόνια ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είναι πιθανό να λειτουργήσει υπέρ της όσον αφορά την αντιμετώπιση της κρίσης λόγω του κορωνοϊού.

Πρώτα από όλα, ο Μελισσανίδης έριξε κατά 15 εκατ. ευρώ το κόστος της «Αγια-Σοφιάς», ενώ κανείς δεν περίμενε το καλοκαίρι να υπάρξει ο πρόωρος αποκλεισμός στην Ευρώπη.

Με αυτό τον τρόπο η ΑΕΚ βγαίνει κερδισμένη και ίσως να χρειαστεί μία πώληση, η οποία θα γίνει με τους δικούς της όρους.

Άλλωστε, το προηγούμενο διάστημα – όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του Μπάρκα – έδειξε πως δεν δίνει οποιονδήποτε παίκτη απλά για… να πει πως έκανε πώληση.

Σημαντικό, επίσης, είναι το γεγονός πως ο «Δικέφαλος» δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με το Financial Fair Play, ενώ παράλληλα γίνεται ο σχεδιασμός από τον Ίλια Ίβιτς με τον Μάσιμο Καρέρα που παραμένει στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.