Αντίστροφα για την ολοκλήρωση της τρίτης τους μεταγραφής κατά τη χειμερινή περίοδο, μετά τους Τσούμπερ-Μήτογλου, μετρούν στον Ατρόμητο, με τους «κυανόλευκους» να ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους τον Εχιτζέ Ουκάκι.
Συγκεκριμένα, ο 21χρονος Νιγηριανός -ο οποίος, όπως είχε μεταφέρει το sport-fm.gr αποτελούσε τον «εκλεκτό» των Περιστεριωτών- για τα εξτρέμ- αναμένεται το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και, εφόσον όλα πάνε καλά, να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στο «Αστέρι».
Υπενθυμίζεται ότι ο Ουκάκι προβλέπεται να αποκτηθεί από τον Ατρόμητο με τη μορφή του εξάμηνου δανεισμού από τη Σέφιλιντ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, οι «λεπίδες» πιστεύοντας πολύ στο πρότζεκτ του, δεν συναίνεσαν στο να συμπεριληφθεί οψιόν αγοράς. Χωρίς αυτό, βέβαια, να σημαίνει ότι σε περίπτωση που τα πάει καλά στην Ελλάδα, οι «κυανόλευκοι» δεν θα επιχειρήσουν την παραμονή του.
Εξάλλου, πρόκειται για προσωπική επιλογή του Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά έχοντάς τον παίκτη στην Μπότεφ Πλόβντιβ.
Ο δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός (1,75μ.) διακρίνεται για την ταχύτητά του, ενώ κυρίως υπολογίζεται να αγωνίζεται δεξιά. Έχοντας κάνει τα πρώτα του βήματα στη Ρωσία και στην ακαδημία της Βίστα Γκελεντζίκ, μεταπήδησε στην Μπότεφ τον Ιανουάριο του 2024. Στον ενάμιση χρόνο που ακολούθησε συμπλήρωσε 58 συμμετοχές (7 γκολ / 4 ασίστ) με τη βουλγάρικη ομάδα, με τη Σέφιλντ να δαπανά 600 χιλ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για να τον αποκτήσει.