Προβληματισμό έχει προκαλέσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ο ορισμός του Αλέξανδρου Αρετόπουλου στην αναμέτρηση του Σάββατου (26/02, 19:30) ανάμεσα στον «δικέφαλο του Βορρά» και τον Αστέρα Τρίπολης.

«Εκφράζουμε τις επιφυλάξεις μας για τον κ. Αρετόπουλο...», σχολίαζαν χαρακτηριστικά και συνδέουν αυτόν τον ορισμό με τον επόμενο τους ματς, το οποίο είναι με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος την Τετάρτη (02/03).

Παράλληλα, θεωρούν ότι οι Αρκάδες έχουν καλή διαιτησία όταν αγωνίζονται στην Τούμπα.

Επιπλέον, ανεξαρτήτως από αυτήν την απόφαση της ΚΕΔ, επιθυμούν να μην επηρεαστούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και να κάνουν το παιχνίδι τους τόσο κόντρα στον Αστέρα, όσο και κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Ο ρόλος του Τετέι ίσως καθιερωθεί – Θετικό πρόσημο για τον Παναθηναϊκό μετά από Αλμάτι και Βόλο»

Επίθεση των Fentagin: «Η διοίκηση διώχνει τον κόσμο από το γήπεδο - Δεν έχει όραμα, πλάνο, φιλοδοξίες»

Κετσετζόγλου: «Γι' αυτό είναι σημαντικό για την ΑΕΚ το ματς με τον ΠΑΟΚ - Πάει για βασικός και στα δύο ντέρμπι ο Μάγερ»

Σταματέλος: «Εμφάνιση όπως ακριβώς την ήθελε ο Αλγουαθίλ - Ο Μπέιλι ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Αντίδραση μεγάλης ομάδας το 4Χ4 του Παναθηναϊκού και μάλιστα με πειστικές εμφανίσεις»

Τσορμπατζόγλου: «Πολύ δύσκολη η κατάσταση στον ΠΑΟΚ - Δικαιολογία του Λίσι στα τέλη Οκτώβρη η φυγή του Κωνσταντέλια»

Και επίσημα στον Βόλο ELABET ο Γαρίδο

ΟΦΗ: Επιπλέον πριμ από τον Μπούση μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ

Φαμπιάνο: Ο πρώτος σκόρερ του Άρη είναι… στόπερ και κυνηγά ιστορικό ρεκόρ

ΠΑΟΚ: Κρίσιμες ώρες για Λίσι - Σκέψεις Σαββίδη για αλλαγή και η παρουσία Σάντος στην Κρήτη

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.