Συγκλονίζει η έκκληση του τραγικού πατέρα της 28χρονης Ιωάννας που έχασε τη ζωή της στην καραμπόλα με τα 35 αυτοκίνητα στο Σχηματάρι.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑΙ, γνωστοποιεί ότι ακόμα δεν έχει γίνει η νεκροψία, τονίζοντας ότι «την έχουν τρεις ημέρες μέσα σε ένα ψυγείο. Δεν μας σέβονται στη ζωή, δε μας σέβονται ούτε και στο θάνατο».

«Έχασα το αγγελούδι μου. Κάτι πρέπει να γίνει γιατί θα σκοτωθούν κι άλλοι άνθρωποι. Θα στήσουν κι άλλη καρμανιόλα. Μην τους αφήσετε!» δηλώνει σε δραματικό τόνο.

Μετά τις σπαρακτικές δηλώσεις του πατέρα της αδικοχαμένης Ιωάννας, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης παρενέβη στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και ισχυρίστηκε ότι δεν είχαν ενημερωθεί παρά μόνο το απόγευμα του Σαββάτου.

«Αδικείται η υπηρεσία διότι με ευαισθησία έχουμε κινητοποιήσει όλο τον μηχανισμό του νεκροτομείου για να γίνει σήμερα η νεκροτομή. Σήμερα Κυριακή θα γίνει η νεκροτομή. Πείτε μου σε ποιο κράτος τέτοια μέρα θα γινόταν νεκροτομή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αύριο στο Μαξίμου οι αγρότες με 14 αιτήματα – Κόστος παραγωγής, χαμένο εισόδημα και κτηνοτροφία στο επίκεντρο

Θρίλερ στον Ταΰγετο για 8 ορειβάτες: Τέσσερις οι τραυματίες, οι δύο μεταφέρονται με φορεία

Αιτωλοακαρνανία: Την Τετάρτη η απολογία του 44χρονου για τη δολοφονία του κοινοτάρχη Λιθοβουνίου

Κατάσταση καταστροφής λόγω φονικών πυρκαγιών στη Χιλή – 16 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι

Μάλγαρα: Για τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη ετοιμάζονται οι αγρότες - Ποια είναι τα αιτήματά τους

Γροιλανδία: Αποχωρούν οι Γερμανοί στρατιώτες - Τι αναφέρει η κοινή δήλωση των 8 κρατών που ο Τραμπ απειλεί με δασμούς

Κλείνουν λωρίδες στον Κηφισό από Δευτέρα και για 2 ακόμη μέρες – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

«Ενωμένοι στην αντίδρασή μας»: Κοινή δήλωση των 8 κρατών που ο Τραμπ απειλεί με δασμούς για τη Γροιλανδία

Λήμνος: 20χρονος έπεσε σε γκρεμό 200 μέτρων - Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του

Ο Μακρόν θα ζητήσει οικονομικά αντίποινα της ΕΕ μετά τις απειλές του Τραμπ