Επικρατέστερος για να πάρει τη θέση του Τζέιμς Γκιστ στον Παναθηναϊκό Superfoods είναι ο Κένι Γκάμπριελ, όπως μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός.

Ο Τσάβι Πασκουάλ εξετάζει άλλες 1-2 λύσεις για τη θέση «4», ωστόσο ο 27χρονος πρώην άσος του Ρεθύμνου και της Καρσίγιακα είναι ο επικρατέστερος και τα πλάνα των «πράσινων» εξυπηρετούνται από την πρόθεση της Λοκομοτίβ Κουμπάν να τον αντικαταστήσει.

Ο Γκάμπριελ είναι 27 ετών, με ύψος 2,03μ., πολύ αθλητικός, με αξιόλογο σουτ από μακριά και αγωνίζεται στη θέση «4». Φέτος ο Αμερικανός που δεν έγινε ποτέ ντραφτ έχει μόλις 5,3 πόντους, 3,1 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 1,1 κλεψίματα σε 18,1 λεπτά ανά αγώνα. Πέρσι έκανε σπουδαία σεζόν στην Τουρκία με 11,4 πόντους (39,9% στα τρίποντα), 5,7 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ σε 28 λεπτά ανά αγώνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πιάνει στην κορυφή των συμμετοχών τον Ιωαννίδη ο Μπαρτζώκας

Μόντε Μόρις: «Μου ταιριάζει ο Ολυμπιακός, θα δώσω ό,τι έχω-Μίλησα με Ναν και Χουάντσο»

Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μόντε Μόρις

Stoiximan GBL: Έξοδος στο Περιστέρι για τον Ολυμπιακό και Μαρούσι-ΠΑΟΚ στο πρόγραμμα

Αταμάν: «Καλή αντίδραση από τους παίκτες - Αν παίζουμε σωστά, έχουμε μεγάλες δυνατότητες» - Τι είπε για Όσμαν και Χολμς

Τολιόπουλος: «Περιμένω τις ευκαιρίες μου, όταν με χρειάζεται η ομάδα θα είμαι έτοιμος»

Σάκοτα: «Ξυπνάω και δεν ξέρω ποια ομάδα θα παίξει, δεν έχουμε παίκτες - Δεν θέλω να τους… σκοτώσω με τις κριτικές»

Τα highlights από το σόου του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ

Αταμάν: «Να μείνουμε σταθεροί και δυνατοί πνευματικά - Τελικά πιστεύω ότι θα παλέψουμε για τους στόχους μας»

Παναθηναϊκός από άλλο πλανήτη, διέσυρε με 100άρα την τραγική ΑΕΚ στα Λιόσια!