Ο Άκης Μάντζιος φεύγει, ο Μιχάλης Γρηγορίου τον διαδέχεται.

Όλα δείχνουν ότι ο 49χρονος προπονητής θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού, που ηττήθηκε με 2-1 από την Ξάνθη στην έδρα του και έπειτα από επτά αγωνιστικές είναι στην προτελευταία θέση με μόλις τρεις βαθμούς.

Το κλίμα είναι ιδιαιτέρως βαρύ για τον έμπειρο κόουτς και δύσκολα θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και ότι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία θα καθοδηγήσει άλλος προπονητής τους «πράσινους».

Με τα τωρινά δεδομένα, φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο, στον πάγκο του οποίου βρέθηκε την περασμένη σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι 10 φωτογραφίες που σημάδεψαν την «ερυθρόλευκη» εποχή του Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό

Τέλος εποχής: Οι 353 ημέρες που έγραψαν τον Μεντιλίμπαρ στην ιστορία του Ολυμπιακού

Οι κορυφαίοι που αποθέωσαν τον Αλγκουαθίλ: Σιμεόνε, Μουρίνιο, Ενρίκε

«Γιατί τώρα;»: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τις καταιγιστικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό με την αποχώρηση Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Δύο ραντεβού είχε σημερα ο Μονκάδα με τον Αλγκουαθίλ στη Μαδρίτη!

Ροντινέι σε Μεντιλίμπαρ: «Έχεις κερδίσει τόσα, δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν»

Νικολακόπουλος: «Ο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ αναλαμβάνει από αύριο τον Ολυμπιακό»!

Τέλος ο Μεντιλίμπαρ από τον Ολυμπιακό!

Δεσύλλας: «Για το απόλυτο νικών με την Κηφισιά - Οι σκέψεις του Νίστρουπ για την ενδεκάδα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Ιβάνοβιτς βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν έχει πολλές πιθανότητες να αποκτηθεί»