Ο Γιώργος Παράσχος είναι το πρώτο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο του Ατρόμητου. Ο έμπειρος τεχνικός έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Λεβαδειακό και φαίνεται να είναι πρώτος στην προτίμηση του Γιώργου Σπανού.

Στο παρελθόν, ο κ.Παράσχος έχει δουλέψει στο Περιστέρι και είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, όμως αυτό που θα παίξει ρόλο είναι το αν θα μπορούσε να συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι. Τα πράγματα είναι ρευστά στον Ατρόμητο, αφού κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας ο Γιώργος Σπανός. Έτσι δεν αποκλείεται να γίνεται αναζήτηση για έναν προπονητή, ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα τις επόμενες δύο αγωνιστικές και φυσικά στα πλέι οφ.

Από εκεί και πέρα, εκτός από την παραπάνω επιλογή, υπάρχει και αυτή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Ο «Ελέ» έχει ένα προφίλ που αρέσει στο Περιστέρι, αφού είναι νεαρός, φιλόδοξος και τα δείγματα που έδειξε στον Πανιώνιο ήταν θετικά. Ένα προφίλ… Δώνη δηλαδή.

Τελευταίος στη λίστα και χωρίς πολλές πιθανότητες αλλά και θαυμαστές είναι ο Νίκος Κωστένογλου. Μετά το «διαζύγιο» με την Ξάνθη δεν βρήκε ομάδα και ίσως η «κυανόλευκη» διοίκηση να στραφεί σε αυτόν εάν δεν προχωρήσει κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις.

Θεωρείται δεδομένο πως η ομάδα θα πάει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, με νέο προπονητή, ενώ εξελίξεις αναμένονται από Δευτέρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Θλάση ο Βάργκα, επιστρέφει μετά τη διακοπή

Επίθεση Άρη σε Βρούτση: «Η υποκρισία σας ξεχειλίζει, εσείς ο ίδιος ''πυροβολείτε'' το ποδόσφαιρο - Αλλάξτε απόφαση»!

Τσακίρης: «Τι φέρνει για την ΑΕΚ η απουσία του Βάργκα ενόψει Βόλου - Το συμπέρασμα με Γκεοργκίεφ και ο Αλεξίου»

Νικολακόπουλος: «Οι αλλαγές με Πουέρτα και μπακ στον Ολυμπιακό»

ΠΑΕ ΑΕΚ για τα γενέθλια του Μάριου Ηλιόπουλου: «Συνέχισε να μας εμπνέεις την πίστη και το πάθος για κορυφή»

Στην τελική ευθεία για το ματς με τον Παναιτωλικό με τους γνωστούς απόντες ο ΠΑΟΚ

Δεσύλλας: «Ενδεχομένως με Ουναϊ ως 10άρι και Λιβάι Γκαρσία δεξιά ο Παναθηναϊκός με Καλαμάτα»

Τσορμπατζόγλου: «Με νίκη στο Αγρίνιο και σωστή δουλειά, ο ΠΑΟΚ θα βλέπει ουσιαστικά τον στόχο του τίτλου»

Αθανασίου: «Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του Παναθηναϊκού με Καλαμάτα - Επιστρέφει το 4-4-2»

Σταματέλος: «Χωρίς πολλές αλλαγές στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός - Ζητούμενο το αποτέλεσμα και μετά η εμφάνιση»