Απόλυτο φαβορί για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό εν όψει της επόμενης σεζόν είναι ο Ντάνι Πογιάτος. Ο Τσάβι Ρόκα έχει προχωρήσει πολύ τις επαφές με τον 46χρονο τεχνικό και ουσιαστικά περιμένει το τελικό «ΟΚ» για να κλείσει τη συμφωνία μαζί του.

Η επιλογή του Πογιάτος έγινε από τη διοίκηση και τον τεχνικό διευθυντή γιατί πρόκειται για έναν προπονητή νέο, φιλόδοξο, εργατικό, με μεγάλη προοπτική και ικανότητα στην ανάδειξη νέων παικτών. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η θετική εισήγηση του Τζόρντι Κρόιφ, ο οποίος τον είχε βοηθό στην Μακάμπι Τελ Αβίβ την περίοδο 2017/18. Ο γιος του θρυλικού Γιόχαν έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ρόκα, τον οποίο είχε προτείνει για τη θέση του τεχνικού διευθυντή όταν έφυγε από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Βέλικο Παούνοβιτς παραμένει στο «κάδρο», αλλά ως εναλλακτική λύση. Ο Σέρβος τεχνικός είναι απόλυτα θετικός στο να εργαστεί στο «τριφύλλι» και αν κάτι στραβώσει με τον Πογιάτος λογικά θα περάσει σε πρώτο πλάνο. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχουν γίνει επαφές με άλλον προπονητή, καθώς στον Παναθηναϊκό είναι ξεκάθαροι σε ό,τι αφορά στα θέλω τους.

Στο μεταξύ, όλα δείχνουν πως Παναθηναϊκός και Γιώργος Δώνης θα οδηγηθούν σε φιλικό διαζύγιο. Οι τόνοι έχουν πέσει και ο 51χρονος προπονητής αναμένεται να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας για τα play offs.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου