Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την ήττα στο Τελ Αβίβ και εστιάζει στο ματς με την Άλμπα την Πέμπτη στο ΣΕΦ. Το σύνθημα δίνει ο ίδιος ο Μουστάφα Φαλ.

«Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο ματς. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι απ’ ότι έγινε με τη Μακάμπι. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι γιατί θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς, αλλά τώρα πρέπει να εστιάσουμε στην Άλμπα», τόνισε ο Γάλλος σέντερ.

Όσο για το τι ξεχωρίζει από την Άλμπα; «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, επικίνδυνη στο τρανζίσιον, δεν παρατάει ποτέ τα παιχνίδια της. Πρέπει να έχουμε γρήγορες επιστροφές στην άμυνα και να περιορίσουμε τα σουτ που επιχειρούν».

Τέλος κάνοντας έναν πρόχειρο απολογισμό για τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού έως τώρα είπε: «Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει κάποια ακόμα παιχνίδια, αλλά έτσι συμβαίνει, κάποιες φορές χάνεις ματς που θα μπορούσες να κερδίσεις και το αντίθετο. Βρισκόμαστε ακόμα σε καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο ματς, διότι γνωρίζουμε πως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος η Άλμπα. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στην Ευρωλίγκα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Ο Λεσόρ έδειξε πόσο πολύ έλειψε στον Παναθηναϊκό»

Αταμάν στα αποδυτήρια: «Αφιερωμένο στον Λεσόρ αυτό το ματς»

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός ήταν εμφανώς επηρεασμένος από την κατάσταση της Μονακό»

H αποθέωση Χουάντσο στον Λεσόρ: «Ξέρω πόσο σκληρά δούλεψε και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν»!

Euroleague: Κλείνει με ματσάρες σε Βελιγράδι και Βαρκελώνη η 31η αγωνιστική

Ξέσπασμα χαράς στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού: Λεσόρ και Όσμαν αποθεώθηκαν από την ομάδα

«Ο Λεσόρ θύμισε τον παίκτη που είχε συνηθίσει να βλέπει ο κόσμος»: Το σχόλιο Πετρίδη μετά τη νίκη επί της Ζάλγκιρις

Η επιστροφή Λεσόρ και οι καυτοί Οσμάν-Ναν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ζάλγκιρις

Αταμάν: «Δεν με νοιάζει αν κάποιοι λένε να φύγω - Τις γροθιές μου θα τις δείτε ξανά όταν κερδίσουμε τον τίτλο»!

Όσμαν: «Ο τρόπος που παίξαμε σήμερα με κάνει πολύ περήφανο - Ο Λεσόρ είναι η καρδιά και η ψυχή αυτής της ομάδας»