Πανευτυχής με την έναρξη του Ολυμπιακού στη νέα σεζόν, που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ κόντρα στον Παναθηναϊκό, είναι ο Μουσταφά Φαλ.

Ο θηριώδης σέντερ χαρακτήρισε «ονειρικό» το απόγευμα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, στο κλειστό της Ρόδου, προσδοκώντας σε ανάλογη συνέχεια στη χρονιά.

«Ένα ονειρικό απόγευμα. Να συνεχίσουμε έτσι», ανέφερε στο «τιτίβισμά» του ο Γάλλος σέντερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Εθνική παθιασμένη, διαβασμένη και συσπειρωμένη»: Το σχόλιο Ρομπόλη για τη μεγάλη νίκη επί της Ισπανίας

Έξαλλος ο Μπριθουέλα: «Εσκεμμένα κακή η διαιτησία, να το εξετάσει η FIBA - Δεν μας άφησαν να υπογράψουμε το φύλλο αγώνα»

Ντόρσεϊ: «Αγαπάω αυτή τη χώρα, ανυπομονώ να είμαι εδώ και στα επόμενα παιχνίδια»

Καλάθης: «Βγήκαμε όλοι μπροστά και δείξαμε χαρακτήρα, πάντα είναι τιμή μου να αγωνίζομαι για την Εθνική»

Σπανούλης: «Από τις μεγαλύτερες νίκες που έχω ζήσει - Υπερβαίνει τα όρια η κριτική μέσω… ομάδων, πάνω απ' όλα η Εθνική»!

Το τρίποντο του Χουάντσο που πάγωσε το T-Center και η αλύγιστη Εθνική: Τα highlights του αγώνα Ελλάδα-Ισπανία

Ο δρόμος που δίνει στην Εθνική την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2027

Ματέο: «Συμπεριφερθήκαμε ως το τέλος σαν ομάδα, έκανε την καλύτερη εμφάνιση στα προκριματικά η Ελλάδα»

Λήξη συναγερμού για Μιλουτίνοφ: Επέστρεψε στο παρκέ!

Μήτογλου: «Είμαστε μια οικογένεια, εδώ δεν υπάρχουν ομάδες - Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του»