Η κορυφαία ομάδα του κόσμου είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Μάρκο Φαμπιάν.

Ο μεσοεπιθετικός της Κρουζ Αζούλ, αντιμετώπισε τους «μερένχες» στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, με την ομάδα του να ηττάται με 4-0 από τη «βασίλισσα». Μετά το παιχνίδι, ο Μεξικανός διεθνής, αποθέωσε τους πρωταθλητές Ευρώπης ενώ επισήμανε ότι «κλειδί» για το παιχνίδι ήταν η απόκρουση πέναλτι του Ικέρ Κασίγιας.

«Ο Κασίγιας ήταν το "κλειδί" στον αγώνα. Είχαμε ένα πέναλτι και το απέκρουσε, όμως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο για εμάς, όπως περιμέναμε να είναι. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό αλλά δεν ήταν αρκετό. Είναι η κορυφαία ομάδα στον κόσμο. Τώρα πρέπει να αφήσουμε πίσω την ήττα μας και να διεκδικήσουμε την τρίτη θέση στον μικρό τελικό του Σαββάτου», είπε ο 25χρονος μεσοεπιθετικός που στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα πήγε εξαιρετικά. Δίνει αυτοπεποίθηση σε όλη την ομάδα με τις εμφανίσεις του. Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Μπορεί να μη σκόραρε αλλά έδωσε δύο ασίστ. Στο τέλος το αποτέλεσμα ήταν 4-0 για την ομάδα του και αυτό μετράει», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube