Στην Ομόνοια το Σούπερ Καπ με σούπερ ήρωα τον Φαμπιάνο.

Το «τριφύλλι» και η Ανόρθωση ήρθαν 1-1 στην κανονική διάρκεια, ενώ δεν άλλαξε κάτι στην παράταση και στα πέναλτι… μίλησε ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, ο οποίος είχε «παίξει» έντονα για Ολυμπιακό και είχε ακουστεί στο πρόσφατο παρελθόν για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Στο 14’, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακός, Μάρκο Σέποβιτς, άνοιξε το σκορ με ωραίο τελείωμα, με τον Χρυσοστόμου να ισοφαρίζει στο 43’ με ωραία κεφαλιά. Στο δεύτερο μέρος παρέμεινε η απόλυτη ισορροπία στο παιχνίδι, όπως και στην παράταση.

Στα πέναλτι ανέλαβε δράση ο Φαμπιάνο, ο οποίος απέκρουσε τρία πέναλτι. Αρχικά, ο Λόρια είπε «όχι» στον Γκόμεθ και στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος απέκρουσε τις εκτελέσεις των Καλτσά (1ο πέναλτι), Αβραάμ (3ο πέναλτι) και Λάφερτι (5ο πέναλτι), χαρίζοντας τον τίτλο στην Ομόνοια.

Oμόνοια: Φαμπιάνο, Σεχού, Λέζιακς, Λανγκ, Χούμποτσαν, Γκόμεθ, Χαραλάμπους (69' Ψάλτης), Παπουλής (77' Κακουλλής), Μποτέακ, Ντούρις (77' Σάββα), Τσέποβιτς

Στον πάγκο: Xοράτσκα, Ευαγγέλου, Σάββα, Κακουλλής

Ανόρθωση: Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Κορέϊα, Αντωνιάδης, Κορρέα, Ιωάννου, Χουσμπάουερ, Χρυσοστόμου (77' Αβραάμ), Ρουσιάς (62' Χριστοφή), Ντέλετιτς (65' Καλτσάς), Λάφερτι

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Παρούτης, Χατζημιτσής, Διάκος, Γεωργαλλίδης, Κουμπαρής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube