Την άποψη πως η ήττα της Λίβερπουλ από τη Νάπολι με 2-0, για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, πρέπει να ξεχαστεί άμεσα, εξέφρασε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Ο κεντρικός αμυντικός των «κόκκινων» δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ομάδας, πως η ήττα ήρθε με σκληρό τρόπο στην Ιταλία, άλλα όλοι στην ομάδα δεν πρέπει να επηρεαστούν από το αποτέλεσμα, καθώς ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», για την Premier League.

«Όλοι ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να πας στην Ιταλία και να τους κερδίσεις στην έδρα τους, άλλα παίξαμε καλά και πιστεύω πως σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού, τους προκαλέσαμε πολλά προβλήματα με την πίεση μας στο γήπεδο. Όμως στο τέλος το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα και είμαστε πολύ απογοητευμένοι, που φύγαμε χωρίς κάποιο βαθμό. Ένιωθα πως το παιχνίδι θα τελειώσει ισόπαλο. Υπήρξαν στιγμές στον αγώνα που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερα κάποια πράγματα, όμως το πέναλντι τ' άλλαξε όλα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ολλανδού.

Για το γεγονός πως όλοι θέλουν να κερδίσουν την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ σχολίασε: «Ναι, νομίζω πως όλοι θέλουν να μας κερδίσουν, όχι μόνο στην Ευρώπη, άλλα σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας προβληματίζει. Για μας, το να κάνουμε την πρώτη μας ήττα στη χρονιά, είναι κάτι που σίγουρα δεν θέλαμε να γίνει. Πλέον, κοιτάμε να κερδίσουμε όλα τα επόμενα παιχνίδια μας και τώρα συγκεντρωνόμαστε απόλυτα στον αγώνα με την Τσέλσι», ήταν τα λόγια του Φαν Ντάικ.

Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube