Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προέβη ο Λουίς Φαν Χάαλ, που δήλωσε σε ολλανδικό Μέσο ότι μάχεται με επιθετικό καρκίνο στον προστάτη.

Ο πολύπειρος τεχνικός, που βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας, σχολίασε πως «δεν πεθαίνεις από αυτόν τον καρκίνο. Συνήθως είναι οι επιπλοκές που φέρνουν τον θάνατο. Αλλά είναι επιθετική η μορφή του, έχω κάνει χημειοθεραπείας 25 φορές.

Ο 70χρονος προπονητής παλεύει με την ασθένεια εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν το είχε κάνει γνωστό, λέγοντας μάλιστα πως «οι παίκτες της εθνικής δεν το ξέρουν. Βλέπουν τα κόκκινα μάγουλά μου και σκέφτονται "τι υγιής τύπος". Αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι».

Η αποκάλυψη έγινε σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου ο Φαν Χάαλ κλήθηκε να μιλήσει για το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του που θα βγει σε λίγες ημέρες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Όρθια κόντρα στη Φέγενορντ η Ναϊμέχεν και φουλ για Ευρώπη - Τριάρα για Άλκμααρ

«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο και περιμένει η Τβέντε

Πρωταθλήτρια η Αϊντχόφεν για τρίτη σερί χρονιά - Πλησιάζει… απειλητικά τον Άγιαξ!

Μασκοφόροι οπαδοί της Τσβόλε δεν επέτρεψαν την έναρξη του αγώνα με την Γκόου Αχεντ Ινγκλς

Επική νίκη για Αϊντχόφεν, πήρε το ντέρμπι τετράδας με Αγιαξ η Τβέντε

Αποσύρεται από τη δράση κι αναλαμβάνει προπονητής στη Σπάρτα Ρότερνταμ ο Ντε Γκούζμαν

Απίστευτα πράγματα στην Ολλανδία: Η Τέλσταρ που παλεύει για παραμονή νίκησε δεύτερη φορά την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν!

Πήρε βαθμό-χρυσάφι στο ντέρμπι και κράτησε το προβάδισμα για τη 2η θέση η Φέγενορντ

Οπαδοί του Άγιαξ έκοψαν την κυκλοφορία σε αυτοκινητόδρομο για να αποθεώσουν την αποστολή του «Αίαντα»!

Σκόραρε ξανά ο Λημνιός, αλλά δεν ήταν αρκετό για τη Φορτούνα Σιτάρντ