Ξεκάθαρος για το θέμα με τον Δημήτρη Σιόβα και τον αποκλεισμό του από την εθνική ομάδα, ήταν για μια ακόμη φορά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σιπ, στη συνέντυξη Τύπου ενόψει του αυριανού (7/10) εκτός έδρας φιλικού της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με αντίπαλο την Αυστρία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Την Αυστρία: «Θα ξεκινήσουν με 11 παίκτες όπως εμείς. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα δούμε νέα πράγματα και νέους παίκτες και ίσως νέους τρόπους να αγωνιζόμαστε. Αυτά τα φιλικά μπορεί να είναι χρήσιμα. Να μας βοηθούν με καλό τρόπο και ξέροντας ότι είχαμε και δύο ματς πίσω μας που παίξαμε. Θα χρησιμοποιήσουμε νέους παίκτες για να τους αξιολογήσουμε».

Τη διάταξη της Ελλάδας στα επόμενα παιχνίδια: «Όχι κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα και είναι σημαντικό το πως να τους διαχειριστούμε. Να κρατήσουμε... φρέσκους τους παίκτες. Είναι ευκαιρία για τους παίκτες να δώσουν ένα καλό ματς με έναν καλό αντίπαλο όπως η Αυστρία».

Τον Σιόβα: «Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Είμαστε εδώ για να φτιάξουμε μία νέα ομάδα με πλάνο για το Κατάρ και με νέους και πιο μικρούς σε ηλικία παίκτες και με άλλον τρόπο. Αυτό είναι το... μονοπάτι. Δεν σημαίνει πως δεν θα χρησιμοποιήσουμε έμπειρους παίκτες. Κοιτάμε παίκτες που να... δένουν με την ομάδα και το τι θέλουμε. Όταν ένας παίκτης κάνει σχόλια εκτός των ορίων που έχουμε θέσει προχωράμε. Όταν ένας παίκτης κάνει σχόλια για την ιδέα της Εθνικής θα αποκλείεται. Έχω ήδη τοποθετηθεί και μιλήσει για το θέμα, οπότε δεν θα πω κάτι άλλο».

Την Αυστρία και την προοπτική της: «Έχει κάνει καλά βήματα. Έχει προοδεύσει και έχει ποιότητα. Είναι κοντά σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε και εμείς. Έχουμε δει αγώνες της αλλά και ματς του πρωταθλήματος διότι παρακολουθούμε και τον Φούντα. Κάθε ομάδα έχει τα πάνω και τα κάτω της».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παούνοβιτς: «Μεγάλο πλεονέκτημα της Ελλάδας με Γιοβάνοβιτς, γνωρίζει καλά το ελληνικό και το σέρβικο ποδόσφαιρο»

Πρεμιέρα στη Σερβία για την Ελλάδα: Το πρόγραμμα της Εθνικής στο Nations League

Γκαγκάτσης: «Η πρόκληση είναι μεγάλη, αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητες των διεθνών μας»

Γιοβάνοβιτς: «Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια αλλά θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τα πάντα»

Σαλπιγγίδης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Στόχος της Εθνικής να διατηρηθεί στην πρώτη κατηγορία του Nations League»

Θα μετρήσει τις δυνάμεις της με θηρία η Ελλάδα στο νέο Nations League!

Ταμπάκος: «Κληρώνει για την Εθνική, μετράει τις δυνάμεις της με τους ισχυρούς»

Ιστορική συμμετοχή της Ελλάδας στη League A του Nations League – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κλήρωση

Απειλές στη σύζυγο του Μοράτα για το χαμένο πέναλτι: «Θα σκοτώσω τον άντρα και τα παιδιά σου»

Η... ψυχρή χειραψία του Γιαμάλ στον Κριστιάνο έγινε viral