Αναλυτικά όσα είπε στη Nova ο τεχνικός διευθυντής του Λεβαδειακού, Δημήτρης Φαράντος:

«Η δική μου άποψη είναι ότι ο μοναδικός υπεύθυνος είναι ο διαιτητής και καλά θα είναι να σεβόμαστε τις αποφάσεις των υπευθύνων»
, ανέφερε αρχικά.

Για το αν δεν έπρεπε να ξεκινήσει το ματς: «Δε θα μπω στη διαδικασία να κρίνω, οι υπεύθυνοι παίρνουν τις αποφάσεις και παίρνουν και τις ευθύνες».

Για τη δική του άποψη: «Σίγουρα ήταν δύσκολο να ξεκινήσει. Τώρα το πόσο δύσκολο, όμως, είναι άποψη του διαιτητή, ο οποίος και δοκίμασε πριν απ' το παιχνίδι ο άνθρωπος. Έκρινε ότι έπρεπε να ξεκινήσει, μετά έκρινε ότι έπρεπε να σταματήσει».

Για το αν είχε κάποια ενημέρωση: «Όχι, δεν είχα κάποια ενημέρωση, απλά τώρα στο τέλος ότι θα συνεχιστεί αύριο την ίδια ώρα».

Για το ότι και αύριο ο καιρός θα είναι κακός στη Λιβαδειά: «Υποχρέωση μας είναι να είμαστε όλοι εδώ, διαιτητές, ποδοσφαιριστές».

Για την προϊστορία διακοπών στη Λιβαδειά: «Συμβαίνει αυτό. Δύσκολα καιρικά φαινόμενα η Λιβαδειά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»

Εθνική Ελλάδας: Προπόνηση στο Βελιγράδι και αναχώρηση για Γερμανία μετά το μεγάλο διπλό

Νικολακόπουλος: «Γιατί ο Μάριους θυμίζει Ελ Κααμπί - Τι ισχύει με Μπέιλι και Γκουστάβο Σα»

Δεσύλλας: «Θέλει βελτίωση σε δημιουργία, στατικές φάσεις και ανασταλτικό κομμάτι ο Νίστρουπ»