Ο Κένεθ Φαρίντ τόνισε πως αισθάνεται υπέροχα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Χάποελ Τελ Αβίβ, εξήρε την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο ΟΑΚΑ και μίλησε για την ατομική του βελτίωση και τη δουλειά που κάνει κάθε μέρα στις προπονήσεις.

Αναλυτικά: «Νιώθω σπουδαία. Η άμυνά μας ήταν εκεί και βοήθησαν όλοι ανεξάρτητα από το πόσο έπαιξε ο καθένας. Το ΟΑΚΑ έχει ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, είναι οι καλύτεροι οπαδοί, δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Φωνάζουν συνθήματα όλη την ώρα, έχει τόσο θόρυβο και σήμερα δεν μπορούσαμε να ακούσουμε.

Έχω παίξει σε πολλά μέρη, στο ΝΒΑ... Εδώ είναι έτσι σε κάθε παιχνίδι, έχει ενέργεια το γήπεδο κι είναι απίθανο να είσαι μέρος αυτού. Μου αρέσει να βελτιώνομαι συνέχεια, να δουλεύω. Δεν σε αναγκάζει κανείς. Πάντα ερωτεύομαι το παιχνίδι, όπως έχω μάθει από τους γονείς μου. Το λέω στα παιδιά μου, ότι πρέπει να μένεις ταπεινός κι ευγνώμων και να δουλεύεις διαρκώς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο για NBA και Euroleague: «Υπήρχε διχασμός, αλλά πλέον έχει επιτευχθεί σύμπνοια - Ας το κάνουμε όλοι μαζί»

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»