Ο Βέλγος μέσος, Μαρουάν Φελαϊνί, ο οποίος αγωνίζεται στο κινέζικο πρωτάθλημα και από το 2013 μέχρι πρότινος έπαιζε για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε δηλώσεις του φάνηκε αρκετά αυστηρός με τους «κόκκινους διαβόλους».
Συγκεκριμένα τα λόγια του 31χρονου:
«Στην αρχή προσλήφθηκε ο Μόγιες αλλά δεν του δόθηκε χρόνος. Μετά ήρθε ο Φαν Χάαλ και αρχίσαμε να βγάζουμε θετικά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο αλλά απολύθηκε και αυτός.
Η αποδέσμευση του Μουρίνιο ήταν επίσης βιαστική γιατί ένας προπονητής αυτού του βεληνεκούς χρειάζεται ποδοσφαιριστές ικανούς να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία του.
Όλοι τους πλήρωσαν τα μέτρια αποτελέσματα και δεν κατάφεραν να δουλέψουν περισσότερο από δύο χρόνια. Αυτό το διάστημα όμως δεν είναι ικανό να αποφέρει αγωνιστικούς καρπούς…»
Επιμέλεια: Αναστασία Βοσνάκη