Στη μακρά λίστα των αθλητών που μιλούν με αποθεωτικά σχόλια για τον Δημήτρη Διαμαντίδη προστέθηκε ο Τζέιμς Φελντέιν.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Τσεντεβίτα, ο Δομινικανός φόργουορντ χαρακτήρισε «θρύλο» τον Δημήτρη Διαμαντίδη και παράλληλα ευχήθηκε με νόημα να είναι και του χρόνου συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φελντέιν στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την πρόκριση στους «8»: «Είμαστε χαρούμενοι με την πρόκριση, θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν σταματάμε εδώ. Είμαστε ενθουσιασμένοι, έχουμε συνηθίσει να νικάμε πλέον και θέλουμε περισσότερα».

Για το αν ήταν εξ αρχής ο στόχος το Final Four: «Σίγουρα, ναι. Θα πρέπει ακόμα να παλέψουμε για την 2η θέση και να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Νιώθω πως κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει στην έδρα μας. Θα παίξουμε σκληρά στη Τουρκία και θα δούμε τι θα συμβεί».

Για το ματς με την Τσεντεβίτα: «Νιώσαμε πολύ άνετα και σταματήσαμε να αποδίδουμε τόσο καλά. Ήταν μια καλή μάχη για την Τσεντεβίτα, που έπαιξε σκληρά. Θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι».

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Είναι απίστευτα όσα έχει κάνει ο Διαμαντίδης. Όλα τα βραβεία του είναι απίστευτα. Είναι θρύλος αν και δεν μιλάει γι' αυτό καθημερινά. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στην πρώτη μου χρονιά εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω συμπαίκτη, ελπίζω να είναι και εκείνος. Ελπίζω να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και του χρόνου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επική στιγμή: O Λεσόρ ανέβηκε στο αυτοκίνητο και τραγούδησε «βουντού-βουντού» με τον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Φαρίντ: «Όλα έγιναν από την άμυνα, δεν υπάρχει τέτοια ατμόσφαιρα»

Ναν: «Από τη στιγμή που είμαι καλά και δεν πάω με πατερίτσες, θα παίζω»!

«Ο Παναθηναϊκός έχει μπει στον σωστό δρόμο - Απόλυτη δικαίωση στο πλάνο Αταμάν»: Το σχόλιο Πετρίδη από το ΟΑΚΑ

Αταμάν: «Νιώθω αυτοπεποίθηση ότι καταλάβαμε τι πρέπει να κάνουμε στην άμυνα - Έχουμε πλεονέκτημα όποτε παίζει ο Σλούκας»

Παναθηναϊκός: Αφαίρεσε το διαρκείας από οπαδό μετά από επεισόδιο με τον Όφερ Γιανάι

Ιτούδης: «Ο Παναθηναϊκός άλλαξε στρατηγική και έδειξε πόσο μας σέβεται - Ευχαριστώ τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή»

Αταμάν: «Δείξαμε τη δύναμή μας - Δεν είχε κάνει προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες ο Ναν»

Γλίτωσε το «στραπάτσο» με Παρί και μπήκε εξάδα η Ρεάλ

Αντέδρασε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό φρενάροντας την Αρμάνι Μιλάνο η Φενέρμπαχτσε